Hae
VillaNanna

Hiirten elämää

Hiirten elämää

Meillä liikuskelee kaksi söpöä hiirtä. Hiirten elämää on kiva seurata ja kuunnella heidän tarinaa ihmeellisestä elämästään. Hiirten elämä ei ole aina kovin ruusuilla tanssimista, aina pitää varoa petoeläimiä sekä asuinalueilla pitää varoa myrkkyjä sekä loukkuja. Tuosta syystä otinkin nämä kaksi pikkuruista söpöläistä meille suojaan pahalta maailmalta. Täällä saa olla ja nauttia elostaan, niin kuin tahtoo. Eikä meidän Nuppu ja Söpö välitä vaikka nämä suloiset hiirulaiset viekin asuintilaa meiltä.

Näiden söpöläisten touhut ovat kuin nopeutettu elokuva. Hiirulaiset juoksee ja temmeltää minkä ehtivät ja meidän tytöt on menossa mukana. En ihan tiedä onko kyseessä nyt peltohiiret vai jokin muu hiirilaji, mutta onko sillä nyt niin väliäkään.  En ole myöskään ihan varma onko nämä minkä sukupuolisia, eikä silläkään niin väliä. Hiiret tykkäävät olla meillä ja varsinkin tykkäävät lämmittää minun jalkoja.

Hiirten elämää Hiirten elämää

Hiirten elämää

Hiirulaiset valmistettiin tällä ohjeella, tai siis runko on tuolla ohjeella ja muu ympärille on sovellettu, suora linkki ohjeeseen löytyy tästä. Lanka on Novitan 7 veljestä -lankaa. Omani on tumman harmaata, numeroa ei ole kun vyötettäkään ei enää ole. Jämälankaa meni tähän noin 90g, luku on arvio. Tällä tavoin voi tehdä erilaisia eläimiä halutassaan. Kannattaa kokeilla, nämä on tosi hauskoja otuksia.

Useasti nilkkasukat eivät oikein tahdo pysyä jalassa, mutta nämä pysyy tosi napakasti jalassa. Näin eläimen näköisenä sukat ovat enemmänkin tossut kuin sukat, mutta jotenkin miellyttävämmät mitä tossut on. Tai näin minusta ainakin. Koska virkkaamalla sukista tulee tiiviimmät, niin ovat myös tosi lämpimät, tällaiselle vilukissalle siis loistava juttu ihan kesälläkin. Minulla kun on kesälläkin villasukat jalassa.

Hiirten kasvot voidaan tehdä monin eri tavoin, itse kuitenkin päätin ihan ommella silmät sekä viikset. Ne voidaan tehdä myös kolmiulotteisiksi käyttämällä vaikka nappeja silminä ja tekemällä viikset tupsuna. Minulle kuitenkin riitti korvat lepattamaan kun kävelen. Näitä ei ole tarkoitus laittaa kenkiin, vaan pitää ihan kotosalla tai töissä. Pohjaan voidaan ommella kiinni myös nahkapohja, näin sukista tulee vielä kestävämmät mitä ovat nyt ja kestää hiukan kosteuttakin kun on pohja.

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Tosi söpöt hiiret:) Meillä oli lapsuudessa japanilaisia tanssijahiiriä lemmikkeinä jonkun aikaa.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Voi kuinka söpöt hiirulaiset <3

 3. Sonja Suomela kirjoitti:

  Eikä miten söpöt! Niin ihanat! 🙂 On se ihanaa kun jotkut osaa 🙂

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Nämä on niin söpöt! Ihailinkin näitä jo facebookissa. Pitää laittaa ohjemuistiin, jos kokeilisi pitkästä aikaa virkkaamista. Tein hoitolapsille ja omille lapsille pääsiäiskalenterin, jossa seikkailee hiiri.
  Mukavaa pääsiäistä!

  • villananna kirjoitti:

   Hauska idea tuo pääsiäiskalenteri 🙂 Nautinnollista pääsiäistä myös sinulle!

 5. Marjut kirjoitti:

  Nämä on kyllä niin ihanat hiirulaiset. Varmasti myös meidän tytöt ihastuisi näihin heti. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *