Hae
VillaNanna

Farkkujen lahkeista sisustuskori

Super helppo sisustuskori farkkujen lahkeista

Farkkujen lahkeista saa upeita juttuja ja minisarjani jatko-osassa teemme sisustuskorin. Tämä kori on erittäin helppo ja nopea tehdä. Sisustuskorit ovat monikäyttöisiä ja näyttävät kivoille hyllyillä. Niihin voi myös piilottaa kaikenlaista pikku sälää mikä muutoin pyörii pitkin pöytiä. Minisarjani siis jatkuu heti ja toivottavasti uusia ideoita ja vinkkejä löytyy sinulle näistä ideoista.

Farkkujen lahkeista sisustuskori

Rakastan farkkua materiaalina ja siitähän olenkin tehnyt isot määrät kaikenlaista kivaa niin päälle kuin kotiinkin. Farkku on kestävää ja kaunista ja se taipuu lähes kaikkeen mitä siitä ikinä keksii tehdä. Farkku ei mene koskaan pois muodista ja se on niin rohkea kuin romanttinenkin, sinä päätät mitä farkkusi edustaa.

Tarvikkeet:

 • Vanhoja farkkuja, joissa suorat lahkeet
 • Sakset
 • Ompelukone

Tee näin:

 • Leikkaa sopivan mittainen pala lahkeesta
 • Tasoita leikattu osa
 • Ompele sauma kiinni
 • Ompele kulmat
 • käännä työ oikein päin
 • Käännä vielä vähän yläosaa kaksin kerroin
 • Koristele

Koristeeksi kelpaa lähes mikä tahansa, vaikka jämälangoista virkatut kukat sopivat hyvin tai sitten voi ommella merkkejä, joita irrottaa farkkujen vyötärökaitaleelta. Tai sitten jättää sellaiseksi. Mikä vain itsestä tuntuu hyvälle tai mikä sopii parhaiten omaan sisustukseen.

Farkun upea olemus

Farkku on todella upea materiaali ja siitä voi tehdä lähes tulkoon mitä tahansa. Vaatteita, sisustustavaraa, koristeita, taidetta. Mitä tahansa. Siitä voi ommella, askarrella, virkata ja punoa. Farkku myös sopii oikeastaan kaikkeen. Piti sitten pitsistä tai nahasta tai pellavasta. Kaikki käy farkun kanssa.

Omaan silmään farkulle käy juuri pitsi sekä nahka. Niitä yhdistelenkin mielelläni aina toisiinsa. Ja mikä parasta, pitsiä, farkkua ja nahkaa voi laittaa vielä samaan pakettiin hyvin. Kaikki käy siis ja oikein hyvin. Itse teen paljon farkusta asioita ja mieheni joskus siitä räpättää, että meinaanko seinätkin vuorata farkulla? Tosin se ei ole hullumpi idea sekään. Farkkutapetti…Toimisi minulla ainakin.

Minulle farkku on kuin ystävä, jonka kanssa vierähtää vuosi jos toinenkin helposti ja mukavasti. On toki aikoja, kun käytän vähemmän mitään farkkuista, mutta sekin on aika harvinaista. Aina on päälläni jotakin farkkua, aina. Sisustuksesta löytyy niin erilaisia koreja, kuin tyynyjäkin. Olen päällystänyt pari rahia sekä pihan ”sohvan” vanhoilla farkuilla. Toiset tykkää, toiset ei. Itse kuulun ensimmäiseen ryhmään.

Tuunailun iloa kaikille!!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

 1. Paula Viitala kirjoitti:

  Hei, kiitos todella hyvistä vinkeistä vanhojen farkkujen uudelleen-käyttöön! Olen säilyttänyt ison kasan vanhoja farkkuja ja aina niitä siirrellessä paikasta toiseen miettinyt, mitä niillä tekisi. Kun ei poiskaan oo malttanu heittää🙂.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.