Hae
VillaNanna

Kesän suloinen viettelys ja virkattu pussukka

Häredelli: En varmana laita tota päälle, ihan kamala
Minä: Laita nyt edes tämän kerran, äidin mieliksi
Härdelli: En laita, ikinä!
Minä: Laitan sen kaappiin jos mieli muuttuu
Härdelli: Ei muutu
Eikä mieli muuttunut. Yleensä Härdelli tykkää vaatteista joita teen ja käyttää niitä viimeiseen asti, jos venuu niin kotona niin kauan, että saumat paukkuu. Mutta, on olemassa yksi vaate, jota Härdelli ei koskaan suostunut laittamaan päälleen, syytä en tiedä mutta nyt muutossa sen vihdoin purin atomeiksi, jotta voin rakentaa niistä atomeista jotakin muuta kivaa. 
Minulle on aika selvää, että kesävaatekaappini sisältää tiettyjä elementtejä, bohoa ja romantiikkaa. Ne pitää aina olla. Muutakin toki on mutta nämä ovat ne pakolliset. Tänä kesänä todella on saatu pukea päälle niin romanttista kuin bohoakin, muutaman kerran päivässä kun hiki on valunut niin, että alle on syntynyt lätäkkö. Täydellinen mekkokesä ja niitä mekkoja on todella tullut käytettyä. 
Mutta palataan asiaan, poikani paita oli hetken atomeina ja lopulta otin koukun käteen ja aloin jälleen tapella virkkauksen kanssa. Asia, jota en todellakaan opi sitten koskaan. En tajua ohjeita, enkä sitä miten tämä homma toimii, silti sain aikaiseksi ihan kivan pikkuisen nyssykän, joka sopii vaikka pitsimekon kanssa keikkumaan kainaloon. Ohjetta ei ole tähän vaan nappasin youtubista tuon virkkauskuvion. Saman videon mukaan olen tehnyt myös toisen kassin, jonka esittelen myöhemmin. 
Alkaa olla hiukan kiire saada kaikki kesäpostaukset alta pois. Luulen tosin, että jälleen jää monta asua ja ompelusta postaamatta nyt, että toivottavasti ensi kesänä saisin vihdoin osan postattua. Kävi nimittäin niin, että yksi asu viime vuodelta on kokonaan postaamatta tänne. Tosin joka kaudelta on omansa, jotka on jääneet pois vain sen vuoksi, ettei niitä ole päässyt kuvaamaan tai on unohtunut kuvata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *