Hae
VillaNanna

Farkkujen sisäsaumasta lasinaluset

Ihan jokainen pienikin juttu kannattaa hyödyntää farkkujen tuunauksessa. Mikään jämä ei ole roskiin heitettävä, vaan jokaisesta saa jotakin aina aikaan. Minulla oli alunperin tulossa näistä ihan jotakin muuta, mutta mokasin niin pahasti, että suosiolla ompelin lasinalustat ja pikkujämistä tulee jotakin ihan muuta (kyllä, myös niistä ihan pienistä). Tarkoitus on onnistua siinä toisessakin asiassa vielä ja sen ajankohta tulee sitten kun on enemmän näitä sisäsaumojen osia.

En usko, että koskaan kyllästyn farkkuun, tulen aina tekemään farkuista yhtä jos toista ja varmasti jossakin vaiheessa on meidän koko asunto vuorattu farkulla. Se on mieheni suurin pelko, jota tykkään ruokkia, hih. Meidän suhteen salaisuus…Minä uhkailen farkuilla… Farkku on hyvä ja kestävä materiaali, eikä ole koskaan poissa muodista, siksi se on yliveto kaikista materiaaleista. Farkkua on myös helppo työstää ja se sopii ihan mihin vain. Vaikka näin kattaukseen.

Ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *