Hae
VillaNanna

Kontin lötköpötkö jumppispumppis

Kontin lötköpötkö jumppispumppis

Mullapa on nyt hienot Kontin lötköpötkö jumppispumppis pöppylät. Ajatelkaas, että kaksi kuukautta olin ihan kokonaan kirppistelemättä, pakosta koska korona mutta nyt on ollut kiva käydä vähän katselemassa mitä kaikkea kivaa kesäksi oikein löytäisi. Tarkoitus on vain hankkia sellaista täydennystä, ei muuta. Ja näitä ihania täydennyksiä on nyt löytynytkin ilman sen kummempaa etsimistä. Kuten nämä haalarit.

Olen katsonut sellaista sarjaa kuin Sweet Magnolias ja siitä sarjasta sain muutaman ihanan idean omaan vaatekaappiin. Pinterest on ollut myös kovassa käytössä ja olen bongaillut sieltä juurikin näitä lötköpötkö haalareita enemmänkin. Tarkoitus oli ensin, että teen nämä itse, mutta eipä tarvitse hommaan ryhtyä kun haalarit käveli meikäläistä vastaan Kontissa.

Kontin lötköpötkö jumppispumppis

On ollut todella jännä huomata miten tuo kaksi kuukautta meni todella kivuttomasti, mutta nyt kun kävin heti Nihtisillassa kun se aukesi, niin aarrejahti on jälleen päällä. Jännää on kuitenkin se, että nytkään mukaan ei tullut kuin kolme asiaa, jotka mietin tarkkaan, että tarvitsenko vai en ja onko kyseessä tarve täyttö vai vaan kiva juttu, jonka vain haluaa. Konttiin jäi siis aika paljon kaikkea kivaa, kun en oikeasti niitä tarvitse. Tai oikeammin haluan tehdä itse ja oman näköisen. Ja nyt haluan löytää myös sellaisia aarteita, jotka on vuosi kymmeniä sitten ollut muotia. Eli vintagea. Parhaiten niitä herkkuja löytää kyllä Helsingin Kalliosta ja sinne suuntaankin piakkoin jälleen.

Olen aikanaan myös tehnyt tämän tyyliset mutta ne eivät lopultaan olleet niin lötköt mitä yritin tehdä. Mekko josta tein haalarin, ei ollut kovin iso ja muokkaus ei sitten toiminut niin kuin halusin. Jos joskus löydän samanlaisen mekon, niin kokeilen uudelleen tätä ajatustani. Mutta nyt nautin kovasti tästä haalarista, jonka löysin Kontista. Jos sinua kiinnostaa tuo Sweet Magnolias Pinterest kansio, niin nappaa se seurantaan ja jos itse katsot sarjaa, niin voit tulla kertomaan, mitkä asut miellyttää sinua. Saan lisäideaa sitten omaan kansioonikin.

Haalarit kirppikseltä

Tarkoitushan ei kuitenkaan ole se, että hankin nuo kaikki kaappiini, vaan suunnittelen tekeväni joitain ja osahan minulta löytyy kaapista jo valmiiksi. On kiva ottaa erilaisia ideoita eri ohjelmista ja yhdistellä niitä sitten omiin vaatteisiin. Tämä haalari ei kuitenkaan nyt ihan tuohon sarjaan liity, vaan on enemmänkin sellainen, jota olen pitkään yrittänyt tuunata sekä etsiä. Tosin tavallaan taas se sopii täydellisesti myös tuohon sarjan tyyliin. Vai mitä mieltä olet?

Kirppislöydöt:

 • Haalarit: Espoon Kontti
 • Neuletakki: Kierrätyskeskus, ilmaisosato
 • Huivi: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Alla minulla on itse tehdyn Star Wars bikinit. Niitä pääsee ihmettelemään tästä. Lenkkarit olen saanut pojaltani lahjaksi muutama vuosi sitten. Minusta asu on juuri minun tyyliäni ja minulla oli myös eritttäin hyvä olla nämä vaatteet päällä. Oli ihana huomata, miten lempivaatteet lisääntyy vaatekaapissa kovaan tahtiin.

Kontin lötköpötkö jumppispumppis

Rentoa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kierrätysmuoti on paras muoti

Pyöräretki Helsingin keskustaan

Paperipussipöppylät

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Tosi kivat haalarit, ja värikin ihana. Kiva että pääset taas kirppareilel etsimään kaikenlaista kivaa:)

 2. Marjo kirjoitti:

  Olen kuullut, että kirpparit ovat jo auenneet. Itse en ole vielä käynyt.
  Tuosta haalarista tulee mieleen minulle joku elokuva, jonka nimeä
  en kyllä saa päähäni. Se oli sellainen ”roadtrip movie” Amerikasta.
  Kivan haalarin löysit 🙂

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

  • villananna kirjoitti:

   Jaa, mikäköhän se leffa mahtaa olla? Mulle tulee mieleen vaan Thelma ja Louise muttei siinä tämmöstä missään ole…

 3. Mari kirjoitti:

  Tosi kiva haalari kesäksi. Tykkäisin itsekin niitä käyttää, ei vaan sovi omalle kropalle. Sweet Magnolias oli mun mielestä tosi hyvä, harmitti vaan kun loppui niin lyhyeen eikä tiedä koska jatkuu jos jatkuu :).

  • villananna kirjoitti:

   Joo, itseänikin hiukan harmittaa kun jäi ihan kesken. Käsittääkseni siitä on jo kakkoskausi olemassa muttei vielä meidän katsottavana.

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kivan haalarin olet löytänyt kesäksi. Meilläkin kirpparit aukesivat tänä viiknoloppuna. Jatkoin oman pöytäni vuokraa ja ihan kivasti viikonlopulla oli tullut jo myyntiä!

  • villananna kirjoitti:

   Hienoa. Mulla on edelleen kirppiskassi odottamassa mutten ole saanut mitään aikaiseksi sen kanssa.

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivalta näyttää tuo haalari! Kuulostaa mahtavalta, että vaatekaapista löytyy useampia lempivaatteita. Mun pitäisi siivota omasta kaapista turhia vaatteita pois. Olen huono hävittämään omasta kaapista vanhoja ja kuluneitakaan vaatteita.

  • villananna kirjoitti:

   Mulla on ollut pitkään projektina, että kaapissa olisi vain lempivaatteita. Pikku hiljaa siis siihen suuntaan…

 6. Sl kirjoitti:

  Todella kiva haalari!! ? Myös minä olen innoissani, kun pääsee taas kirppiksille. Olenkin jo pari kertaa käynyt. Minua harmittaa hieman Kontin hinnoittelu. Ennen Kontista sai edullisesti jopa merkkituotteita, mutta nykyään tuntuu, että hinnat ovat taivaissa… Ei tällä opiskelijan kukkarolla ?

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, Kontissa on aika korkeat hinnat, kuten on myös monessa muussakin paikassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *