Hae
VillaNanna

Pitsiverho päivän asuna

Pitsiverho päivän asuna

Pitsiverho toimii myös hameena, oikeasti. Minusta nyt ainakin. Olin tänään kaverin tupareissa ja puin päälleni aikaa sitten tekemäni hameen. Hame on aikanaan ollut kovassa käytössä, mutta se on jäänyt tuonne kaapin pohjalle unohduksiin jostakin syystä. Nyt sen sieltä väkisin kaivoin. Hame yritti kovin pitää kiinni kavereistaan, mutta sain kuin sainkin sen pois maleksimasta.

Pitsiverho päivän asuna

Tällainen hame on aika yksinkertainen tehdä. Vain suora kappale ja vuoriksi leikkasin vanhasta t-paidasta. Ja vyötrölle vain kuminauha ja se on siinä. Mittoja en enää muista ollenkaan. Yleensäkin teen näitä hameita aika summissa vain. Luulen, että kappale, joita on yksi on ollut 150 cm leveä. T-paita on taas ollut nähtävästi xxl. Olen ensin rypyttänyt verhokankaan kiinni tuohon t-paitaan ja sen jälkeen kiinnittänyt kuminauhan. Helmaa en ole mitenkään huolitellut, sillä siinä on pitsireunus.

Tästä hameesta ei ollut tarkoitus tulla kauhean puf, enemmän tällainen suorahko hame, jota voi käyttää ihan minkä tahansa kanssa. Arkisempi siis. Minulla kun on noita enemmän puffimpia. Tällaiset hameet on niin nopea valmistaa, että tekee parikin samalla kertaa, eri värisenä toki, jos löytää sopivia pitsiverhoja. Tällainen punainen olisi aika ihana. Tätäkin olen pitänyt Krakovassa jouluaattona 2019 juhla illallisella.

Pitsiverho päivän asuna

Päivän asu

Halusin ehdottomasti laittaa uuden neuleeni päälle, neule on hankittu Fidasta tässä elokuussa. Itiksen Fidasta, jos ollaan tarkempia. Ompelin ihanan hameen laatikkoprojektin tiimoilta ja tämä sopii sen hameen kanssa täydellisesti, mutta nyt testasin sitä tämän verhohameen kanssa ja toimii se näinkin. Ja tämmöinen vihreä on tosi söpö tämän hameen kanssa. Viimeksi oli punaista flanellia ja nyt vihreää neulosta.

Jalkaan valitsin tietenkin maiharit, jotka ovat mun ihan parhaat kengät ikinä. Ne on näiden vuosien saatossa muotoutuneet hyvin jalkojeni malliin ja pariksi vetaisin polvisukat ihan kelin takia. Vettä tuli kuin saavista kaatamalla päivällä. Nyt illalla ollut vähän vähemmän kosteaa. Näiden lisäksi minulla oli kyllä takkikin päällä, jonka olen ostanut Krakovasta IdeaFixistä, joka on tällä hetkellä suljettu. Puolalaista käsityötä parhaimmillaan. Ja kädessä keikkui tölkin nipsuista tehty käsilaukku, jonka olen ostanut Kierrätyskeskuksesta. Näitä nyt ei valitettavasti kuvista näy, mutta toiste sitten. Tosin en ole tuota takkia tainnut koskaan tänne kuvata vaikka paljon on ollut päällä.

Pitsiverho päivän asuna

Rentoa iltaa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Mare kirjoitti:

    Nyt on kyllä kiva ja kaunis. Mitä kaikkea pitsiverhoista voikaan tehdä.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Muodissa rajojen rikkominen kannattaa aina – asusta tulee astetta hauskempaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *