Hae
VillaNanna

Äitienpäivä villasukat jalassa

Äitienpäivä villasukat jalassa

Minun äitienpäivä villasukat jalassa on vielä hivenen kesken. Tarkoitus oli ommella koko päivän, mutta tulikin uusia suunnitelmia. Minun lahja on yleensä se, että saan koko päivän ommella. Muuta en halua. Herättiin vain niin tolkuttoman myöhään, että koko päivä hiukan myöhästyi ja nyt kun olisi aikaa ruveta suunnittelemaan seuraavaa ompelua, niin istunkin kirjoittamaan blogia.

Äitienpäivä villasukat jalassa

Tänään päätettiin, että nautimme kotona olosta ja tehdään yhdessä asioita, unohdetaan siis ompelut ja pelailut. Tehdään yhdessä herkkupöytä pihalle ja kuulkaas, se kannatti.  Oli ihanaa istua omassa pienessä piilossa pihalla. Laitoin tarkoituksella osan verhoista kiinni, että tulee sellainen teltta tunnelma, vaikka kyyryssä ei tarvinnut olla hetkeäkään. Voisin melkein asua tuossa meidän pihalla kesän, niin kiva se on.

Koska viime viikko oli sateinen, jouduin ensin siivoamaan paviljongin ja pienen viileyden kun halusin pitää loitolla, niin toin peittoja joihin kääriytyä ja taljoja, joiden päällä olisi kiva istua. Lopulta olikin piilossa sen verran lämmin, ettei peittoja tarvittu. Nautin niin kovasti istuskella ja syödä ihan parhaassa seurassa. Minua ei yhtään haitannut, vaikka jouduin hommiin tällaisena päivänä, jota äitienpäiväksi kutsutaan.

Tietenkin omaa äitiä on ikävä, olisi niin kiva istahtaa samaan pöytään nauttimaan pöydän antimista. Nyt ei vaan päästä katsomaan häntä, vaikka ollaan paikkakunnalla käyty useaan otteeseen, niin muut esteet ovat sitten häirinneet tapaamisia. Mutta toivottavasti kesällä sitten nähdään taas pitkästä aikaa. Eilen kerroin myös IG:ssä, että tyttäreni on syntynyt äitienpäivänä. Tosin nyt ei päivät kohdanneet ja hänellä oli synttärit eilen. Onnea ihana tyttöni mun. Minun pieni peikkoprinsessa.

Villasukkien lämpö

En voisi elää ilman villasukkia, käytän näitä kesät talvet ja jos olen ollut vaeltamassa ja jalat ovat kipeät, laitan villasukat yöksi jalkaan ja kivut katoaa. En todellakaan pärjäisi ilman näitä ihanuuksia. Nämä ihanat nyöritetyt villasukat ovat Namiran käsialaa ja löydät ohjeet täältä. On muuten super helppo ohje, aloittelijakin onnistuu näissä. Itse innostun näistä sukista aina välillä ja tehtailen niitä sitten useammat parit. Varsinkin jämäkerät on helppo upottaa näihin sukkiin. Vaikka sukat on erittäin näyttävät, ne on oikeasti helppo tehdä. Ei tarvita sukkapuikkoja, riittää ihan perus neulepuikot.

Tällä hetkellä on yhdet ihanan värikkäät sukat puikoilla ja niiden piti valmistua jo muutama kuukausi sitten. Arvatkaa ovatko valmistuneet? No, eivät ole. En tiedä minne tämä aika katoaa, vai olenko ihan liian laiska neulomaan sukkia nyt. Vaikea sanoa, mutta olen minä niitä sukkia tehnyt noin 5 cm. Se on jo alku. Nyt on ehkä kuitenkin paras sukeltaa tuonne ompeluhuoneeseen ja ryhtyä siihen hommaan mitä haluan tehdä, eli ompelemaan.

Äitienpäivä villasukat jalassa

Ihanaa äitienpäivän iltaa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

 

8 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voi miten nätit villasukat:) Mä käytän villasukkia vain kun täällä on äärimmäisen kylmää. Tänä talvena ei ollut yhtäkään sellaista päivää…

 2. Katinkontit kirjoitti:

  Oi miten mahtavaa syödä ulkona! <3 Olisipa täälläkin ollut sellainen ilma.. 😀

 3. petra kirjoitti:

  Ihana äitienpäivälahja – tehdä jotain mitä itse haluaa! 🙂 Mie en ole vielä oikeastaan edes keksinyt millainen olisi minun unelmieni äitienpäivä 😀
  http://www.sangynalla.fi

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Nuo villasukat on kyllä niin söpöt, mäkin tahdon 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *