Hae
VillaNanna

Meikittömyys vapauttaa

Meikittömyys vapauttaa

Meikittömyys puhuttaa ja usea pitää meikittömyyttä aika pahana asiana. Nimittäin jos ei ole meikkiä, ei ole tarpeeksi huoliteltu. Itse en juuri käytä meikkiä, arkena kulmat ja ripset ovat ainoat, joihin hippasen väriä sivelen. Muuten olen aina hyvin naturelli.

Meikittömyys vapauttaa

Kun aloin saada näitä kohtauksia (Thunderclap headache), niin meikkiä on ollut vain pari kertaa, esimerkiksi Tallinnan reissulla. Yksi syy meikkaamattomuudelle on ollut jaksaminen, meikki ei ole ollut toipuvalle se ensimmäinen asia, joka käy mielessä. Toinen on se, että lääkitys on ollut niin voimakasta, että kasvot eivät vain kestä. Näppylää ja iho-oireita on jos jonkin moisia. On ollut hyvä antaa ihon rauhoittua ja olla vain sellaisena kuin on. Rasvaa toki laittanut, mutta siinä lähinnä kaikki.

Olen kokenut niin vapauttavaksi meikittömyyteni. On ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut laittaa meikkiä ja silti tuntenut olonsa kauniiksi. Kaikista näpyistä ja kutinoista huolimatta. Olen oppinut katsomaan itseäni ihan toisin peilistä. Toki peilistä katsoo ihminen, jonka silmän aluset ovat todella mustat ja silmät todella turvonneet ja väsyneet. Vielä kun en ole ihan kunnossa mutta lääkkeiden jäljet iholla alkavat olla poissa, koska lääkitystä on vähennetty paljon.

Asu

 • Paita: Itse ommeltu
 • Farkut: UFF
 • Tossut: Fida

Vapaus on ihana tunne

Vaikka kyse on näinkin pinta-asiasta kuin meikki ja vaikka tykkäänkin laittaa itseäni, niin totuus on se, etten edes osaa meikata. Siksi teen sitä hyvin vähän. Siitä huolimatta, vaikka meikkaan vähän olen sitä mieltä, että olen huoliteltu ja näytän sellaiselle kuin haluankin näyttää. Meikittömyys ei siis ole minulle ihan valintakaan, vaan ihan pakkokin, sillä jos ei osaa meikata voi lopputulos olla pahempi kuin meikittömyys.

Minulle meikit eivät myöskään ole hyvinvoinnin työkalu, monille se on mutta minulle ei. Sekin johtuu pitkälti siitä, etten osaa laittaa itseäni. Minua ei siis haittaa näyttää perseeseen ammutulta karhulta tai variksen pesältä. Se sopii omaan tyylin erittäin hyvin. Mutta nyt toipilaana olen ihastunut omaan meikittömään ulkonäkööni. Ja kohta tuleekin pisamat, jotka taas haastavat minua, eli meikittömyys jatkuu koko kesän. Mikä ihana ajatus.

Meikittömyys vapauttaa

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Nadine kirjoitti:

  Minä en taas suostu menemään ulos ilman meikkiä, vaikka sitä tuskin huomaa naamallani. Talvella ihoni kärsii kylmyydestä pahoin, jos päällä ei ole 2-3 kerrosta voiteita, kesällä palaan tosi herkästi, joten on aika paksu kerros aurinkosuojaa, jota lasken meikiksi myös. Ainoana näkyvänä osana on ripsiväri. Olen tosin löytänyt pari sellaista arkimeikkituotetta, joiden kanssaan voi olla varma siitä, ettei hommaa leviää käsiin (eikä vaateille tai muille pinnoille) päivän aikana.

  • villananna kirjoitti:

   Itse en katso taas meikiksi sellaista mikä ei ehosta kasvoja. Toki aurinkorasvaa tulee käytettyä tässä vitivalkoisessa ihossa kun ei kestä aurinkoa ollenkaan.

 2. Jael kirjoitti:

  Ihanat kuvat sinusta taas:) Minun on vaikeaa mennä kaupungille ilman meikkiä, ja tykkään meikkaamisesta.Oma meikkini on aika kevyt. Viikonloppuna en yleensä meikkaa .Kaunista uutta viikkoa Melissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.