Hae
VillaNanna

Vuoden viimeinen tuunaus

Vuosi lähenee loppuaan ja on aika esitellä vuoden viimeinen tuunaus. Huomenna mietitään millainen oli minun tuunaus vuosi 2020 ja mitä odotan tulevalta vuodelta, siksi kerron tänään mikä on minun viimeinen tuunaukseni tälle vuodelle ja miksi se on minulle aika tärkeäkin. Vuoden aikana olen keskittynyt niin paljon muihin asioihin, ettei näille hommille ole oikein riittänyt tilaa ja aikaa. Mutta toivon todellakin, että ensi vuonna pääsen takaisin hommiin, saan aikaa ja saan ideoita toteuttaa itseäni.

Alleviivaan useasti sitä, että tuunaus on monasti hyvin helppoa ja yksinkertaista ja pienillä jutuilla saa ihan uudenlaista tuotettua. Aina ei tarvita edes mitään suuria juttuja, pienikin riittää. Välillä toki nämä ihanat tuunaukset ovat monimutkaisia ja hankalia, mutta monasti juuri niin helppoja kuin kerron. Niin myös tämä minun viimeinen tuunaukseni.

Vuoden viimeinen tuunaus

Vuoden viimeinen tuunaus

Kiitän ihan ensimmäisenä Kierrätyskeskusta, Konttia sekä Fidaa kaikista niistä vaatteista, joita olen tänä vuonna löytänyt heidän myymälöistään. Heidän vaatteistaan teen suurimman osan tuunauksistani, toki myös UFF:n tasarahapäivät ovat tuoneet muutamia vaatteita pajalleni.

Tämän tuunauksen osat on hankittu Kierrätyskeskuksesta sekä Kontista. En koskaan näitä lopulta käyttänyt, joten ne päätyivät tuunauslaatikkoon ja nyt on käytössäni. Kolme paksua jättihuivia yhdistyi lämpimäksi jättipeitoksi. Parasta tässä lämmön lisäksi on se, että peitto on ihanan kevyt.

Tarvikkeet:

 • 3x jättihuivi, erilaisilla väreillä ja kuvioilla

Tee näin:

 • etsi jokaisesta huivista pitkän reunan keskikohta ja merkitse se.
 • yhdistä huivien keskikohdat ja neulaa koko matkalta kiinni, ei haittaa vaikka huivit eivät ole ihan saman mittaisia.
 • Ompele suoralla ompeleella huivit toisiinsa kiinni pitkiltä sivuilta.

Näin helppo ja yksinkertainen juttu toteuttaa. Samalla ajatuksella voit tehdä myös pienistä huivesta ison huivin, jonka kääriä kaulalle lämmittämään. Huiveista on moneksi ja kun lopettaa jonkin huivin käytön, sille voi helposti keksiä uuden homman. Näin vaatteet pysyvät itselläsi pitkään, eikä tarvitse ostaa uutta, kun kotoa löytyy jo kaikkea mistä tehdä uutta.

Ihanaa tulevaa vuotta 2021 teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Kaksi huivia = Yksi huivi

Nappaa vinkki

Liivi tarpeettomista huiveista

10 kommenttia

 1. Tilkkureppu kirjoitti:

  Hyvä idea ja tuunaus! Huivit jatkavat vielä peittona elinkaartaan.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Huiveistakin on uskomattoman moneksi 🙂

 3. Henna kirjoitti:

  Vitsit miten kiva idea! Mä joskus mietin kanssa kahden huivin yhdistämistä peitoksi, mutta en sitten lopulta raskinut kun kyseessä oli merkkihuivi, niin olisi peitolle tullut turhan paljon hintaa mun makuun 😀 mutta hienohan se peitto olisi silti ollut!

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kaunis tuunaus ja ihanat kuvat 🙂

 5. Mari kirjoitti:

  Olipa kiva idea, täytyy pitää mielessä kun seuraavan kerran kaivelen huivilaatikkoa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *