Hae
VillaNanna

Esittelyssä Fibre Mood no. 15

Esittelyssä Fibre Mood no. 15

Esittelyssä Fibre Mood -kaava, jolla olen ommellut miesten paitakankaasta ja Fibre Moodin kaavaa käyttäen. Olen jo vuosi sitten innostunut näistä kaavoista ja ostan tulevaisuudessakin samoja lehtiä. Kaavat ovat helppoja, ompelukaan ei niin kovin haastavaa (toki vaikeampiakin töitä löytyy) mutta siitä huolimatta vaatteet ovat näyttäviä.

Esittelyssä Fibre Mood no. 15

Tästä lehdestä olen ommellut vain yhden vaatteen, muuta en ole ehtinyt. Siitäkin huolimatta lähes kaikki lehden mallit ovat sellaisia, että voisin ne tehdä. Mekon halusin olevan hiukan mallikuvaa tönkömpää kangasta, joten valitsin miesten paitakankaan, jota sattui olemaan minulla kaapissa iso määrä. Sain siitä hyvin itselleni tämän mekon.

Kaava:

  • Fibre Mood no.15

Malli:

  • Edda

Olin jo pidempään toivonut itselleni mekkoa, joka on rento, löysähkö ja siinä on isot pulleat hihat. Minä kun niin rakastan ilmapallohihoja. Ja mahtavinta on se, että tässä paitakankaassa on ihania kuvioita ja värejä. Näin voin yhdistää mekon kanssa vaikka ja mitä. Myös syksyyn mekko sopii hyvin. Fällyä vaan alle enemmän ja ei muuta kuin menoksi.

Virkattu laukku ja mustat Dr. Martensit

Kun sain mekon valmiiksi, näin jo sieluni silmin, että yhdistän mekon kanssa mustat sandaalini sekä itse virkatun mustan hihhulilaukun. Päälaelle keikkumaan oli laitettava tiukka nuttura hiusdonitsilla tietenkin. Hiusdonitsin olen virkannut itse myöskin. Nykyään en mitään muuta enää käytä. Tämä on minulle ehkä vähän erilaisempi tapa pukeutua, mutta viihdyn myös tällaisissa vaatteissa oikein hyvin. Siitäkin huolimatta, että mekko on hyvin väljä ja voi luoda epäedullisenkin näyn kun kuljeskelen pitkin katuja. Mutta itse tykkään ja se onkin se tärkein.

Parasta tässä mekossa on nyt se, että kun valitsin tällaisen miesten paitakankaan, niin hihat todella nousee kauniisti pussiksi ja pysyy paremmin pussina, ettei heti valahda hassun näköiseksi käsiä vasten. Odotan myös jo vähän syksyä, että voin pukea mekon kanssa paksut värikkäät sukkikset ja maiharit tai sitten jotkin muut pitkävartiset saapikkaat. Kaikkea pitää kokeilla. Uskon, että mekon ulkonäkö muuttuu hienosti kun sen yhdistää muihin elementteihin, kuten vaikka poolopaitaan mekon alle tai mekon päälle liivi. Pitää testailla kaikkea.

Mutta mitäpä sanotte tästä mekosta?

Esittelyssä Fibre Mood no. 15

Aurinkoista päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Arja Mannerjärvi kirjoitti:

    Mistä ostat Miesten paita kankaita?

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Tähän sopisi maiharit mainiosti.
    Hyvä kaava ja ihana kuosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.