Hae
VillaNanna

Vuoden 2022 luetuimmat postaukset

Vuoden 2022 luetuimmat postaukset

Vuoden 2022 luetuimmat postaukset kooste on aiheuttanut mulle pikkuisen päänvaivaa, en nimittäin millään nyt saa päätettyä, että jaanko vain viisi luetuinta vai kymmenen. Jaksaako kukaan käydä kymmentä linnkiä läpi? Hyvä kysymys. Tai sitten jokainen valitsee itselleen kiinnostavimmat linkit, en siis osaa päättää tätä asiaa ja kohta on niin, että niitä on sata. Vitsi vitsi…

Vuoden 2022 luetuimmat postaukset

Vuonna 2022 eniten on kiinnostanut ylipäänsä blogini, VillaNanna siis roikkuu ykkösenä mutta siitä ei käytännössä ole tässä nyt mitään hyötyä, sillä halutaan esitellä niitä postauksia, ne kiinnostavimmat, jotka teitä on kiinnostanut. En juurikaan seuraa mistä kaikkialta näihin postauksiin tullaan, mutta lupaan joskus selvittää niitäkin. Laiska kun olen, niin laitan koosteen vain ja ainoastaan postauksista. Vuonna 2022 on blogiani luettu 141 172 sivun katselun verran, joka on tosiaan paljon vähemmän mitä se on ollut silloin kun postailin joka päivä. Laskua on siis paljon. Mutta sekään ei ole se asia tässä. Vaan ne postaukset.

1-5 luetuinta

Ensimmäisen viiden luetuimman ryhmässä ei juuri ole muutoksia viime vuoteen. Muutama muutos kuitenkin ja se on vain positiivista. On hyvä, että yläpäässäkin vaihtuu välillä ne luetuimmat. Näistä viidestä oma suosikkini on ehkä tuo perunamuusi piirakan pohjaksi -postaus. Itseäni kun vähän harmittaa se, etten enää ehdi itse kyökin puolella olemaan ja tekemään noita ihania hävikkiruokia.

6-10 luetuinta

Tämä porukka olikin monenkirjava ja muuttunut paljon aikaisemmasta. Suosikkini tästä ryhmästä on ehdottomasti virkatut rikkinäiset farkut. Kivaa on se, että kaikki viisi liittyy käsitöihin, toki aina toivoo, että jokin matkapostauskin pääsisi listalle, mutta tietenkin etusijalla on käsityöt, koska ne ovat blogini juttukin.

Mikä on sun lemppari postaus?

Suunnitelmia vuodelle 2023

Ihan mahdottomasti en ole suunnitelmia tehnyt tälle vuodelle. Keskeneräiset neuleet haluan saada valmiiksi, sekä sukkatilaus, jonka lapsukaiseni ja mieheni ovat tehneet tuossa joulun alla, lisäksi pitäisi jämälangat saada pyöräytettyä jonkin malliin. Neuloosi tosin kylmettyi aika paljon tuossa meidän reissun aikana, minulla kun ei ollut mitään työtä mukana, enkä olisi ehtinyt kyllä mitään neulomaankaan tai virkkaamaan.

Toinen projekti liittyy työhöni, nimittäin työkaverini lupasi opettaa minulle macramea, osaan toki tehdä erilaisia koruja macrame -tekniikalla mutta siihen se sitten jääkin. Nyt pitää oppia vähän isompaa kun nuoret haluaa tehdä solmuja.

Matkan aikana aloin suunnitella parin vaatteen muokkausta ja tänään olisi tarkoitus aloittaa se projekti. Eli noita tuunauksia olisi tulossa jonkin verran tuossa. Ennen joulua kun pääsin hienosti vauhtiin sillä saralla. Vaikka tuunaus olisi nyt mielessä, niin kankaat pitäisi saada kaapista tehtyä pois ja se projekti jatkuukin tänä vuonna. Viime vuonna se alkoi ja nyt jatketaan. Olisi ihana saada kaikki vanhat kankaat käytettyä, niin voisi hankkia ehkä jopa uusiakin kankaita. Tällaisia suunnitelmia siis tälle vuodelle.

Vuoden 2022 luetuimmat postaukset

Rentoa pikkulauantaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Sun kaikki postaukset ovat aina mielenkiintoisia ja nyt oli tosi kiva lukea teidän Amerikan reissusta ja Jurassic World -radasta 🙂

 2. Heidi Salokangas / Kaavoihin kangistumatta -blogi kirjoitti:

  On se vain mukava kuulla, että lukijasi ovat innostuneet neulomisesta vuosi toisensa perään. Itse ainakin ajattelin kuluvan vuoden aikana, taputella kangasvarastoja pienemmäksi ja rohkaista omia lukijoitani samaa. Kun hyödyntää varastoissa hillottuja kankaita, tulee samalla säästäneeksi pitkän pennin!

 3. byelinpo kirjoitti:

  Sulla on kivoja postauksia!

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  kiva kun julkaiset usein 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *