Hae
VillaNanna

Maailman rumin peitto

Näköjään sitä voi oikeasti seota lopullisesti. Nimittäin päätimpä kokeilla läjä projektin tiimoilta, että saisinko neulejämistä jotain aikaan. Sain, pienen peiton. Tosin paloja jäi edelleen paljon, en vain enää enempää jaksanut vääntää tätä peittoa. Peittoon ommeltiin siis leikkuujätettä sekä epäonnistuneita tuunauksia. Parasta on se, että näkee miten pienistäkin palasista voi tehdä jotakin. Toivon, että en enää tällaiseen hulluuteen enää ryhdy mutta kuka tietää mitä taas keksin seuraavaksi.

Peitto sopii todella hyvin parvekkeelle, vilpoisemman päivän lämmikkeeksi. Mutta niin kuin kuvista näkee, peitto on omittu muiden toimesta heti. Maailman kauneinta ei peitosta saa kun yhdistää kaikki mitä laatikossa on yhteen, se on oikeastaan täysin mahdotontakin. Olen kuitenkin pitkään unelmoinut neulepeitosta, joka on tehty vanhoista paidoista mutta en ole jaksanut kerätä tarpeeksi samanlaisia paitoja nurkkiin. Tämä oli siis erittäin hyvä vaihtoehto ja sopii myös meidän kummalisesti sisustettuun kotiin.

Loppu leikkuu-ja ompelujäte on helppo piiloittaa tyynyjen sisälle. Farkkutyynyt sopii meille hyvin ja uusi peitto tykkää kovasti näistä hauskoista tyynyistä. Jos ette ole vielä huomanneet, niin meikäläinen tykkää tyynyistä ja paljon. On ihana tehdä sängystä kunnon löhösohva, jossa voi nautiskella elämästään kirjaa lukien, leffoja katsoen tai neuloen tai tehdä kaikkia samaan aikaan. Varsikin talvella on ihana hautautua lämpimään peittojen ja tyynyjen joukkoon teekuppi kädessä. Jaa, että miksikö sänky on mun lempipaikka?

Mukavaa keskiviikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *