Hae
VillaNanna

Tilkkuvaatteet on pop

Yksi asia on ylitse muiden omassa tyylissäni ja se on tilkkuvaatteet. Ne eivät ole ihan niin klassisia tai kauniita mitä nyt normaalisti ihmiset haluaa nähdä mutta ne ovat minun boheemin tyylin edustajia ja niistä helposti näkee miten helposti pienistäkin asioista saa isoja. Nämä kaikki läjäprojektit ja lumppis-projektit antavat juuri sellaisen mielikuvituksen, jossa kaikki on mahdollista ja voi tehdä ihan mitä ikinä haluaa, lopputulos on aina persoonallinen. 
Kevät on todella nyt tullut Suomeen ja siksipä meillä eletään kevään ja tulevan kesän aikaa. Lumppis-projektin kaikki talvimateriaali on pakattu pois ja odottaa syksyyn ja kaikki ihanat keväiset ja kesäiset materiaalit on jätetty leviäksi olohuoneeseen. Nyt kun on ompelukonekkin tullut takaisin sairaalasta niin ompelun huuma on todella vienyt mennessään. Ihania takkeja tulee pian tänne esiin mutta sitä ennen esitellään niitä ihania tilkkuvaatteita, joista niin tykkään.
Lumppis-projekti on siitä kiva, kun mielikuvitus saa lentää niin korkealla kuin vain se menee ja materiaaleista voi tehdä ihan mitä tahansa kun yhdistelee kaikki toisiinsa. Kaivoin siis kaikki trikoovaatteet esiin ja aloin sommitella tunikaa niistä. Tunikan tein samalla ajatuksella kuin tämänkin mutta värikkäämmän version. Vanhoista trikoovaatteista voi tehdä vaikka mitä kivoja juttuja. Aina ei tarvitse edes ommella. Ei muuta kuin mielikuvitusta kehiin ja tekemään. 
Tunikan yläosa on ommeltu Burda 7/08 kaavalla ja helma taas on tehty sen mukaan mikä on vaatteen malli. Eli siihen ei tarvita kaavaa ollenkaan vaan tee miten haluat ja tykkäät.
kaunis aurinko, lämpöinen päivä, toppi päälle ja kaupungille nauttimaan torin huumasta tai voi hypätä vaikka vesibussiin ja lähteä kiertämään Helsingin saaria. Mikä ihana kesäinen päivä.

Hyvää alkanutta viikkoa!
-Melissa-

14 kommenttia

 1. Mia Malmi kirjoitti:

  Kevät on täällä! Hyvä ja hyödyllinen toi lumppisprojekti! 🙂

 2. Jeannays kirjoitti:

  Ihanan erilaisia ja upeita vaatteita! 🙂

 3. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Ihanuuksia jälleen.

 4. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  No todellakin, tilkkuvaatteet on pop. Jaksan aina ihailla sun taitoa ja ideoita! 🙂

 5. Melissa L kirjoitti:

  Tällä kertaa on vain enemmän haastetta kun on ihan mitä sattuu noissa laatikoissa, viimevuonna oli paljon vaatteita ja niistä olikin helppo ommella kaikenlaista.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Ei tarvitse pelätä, että jollakin olisi samanlainen vaate päällään 😀

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Tää on niin kivaa puuhaa, on haastetta niin käsille kuin mielikuvitukselle.

 9. Laura kirjoitti:

  Vitsit kun itekin osaisi tehdä itelleen vaatteita, tulee heti paljon persoonallisempi lopputulos!

 10. Johanna kirjoitti:

  Persoonallisia luomuksia olet ommellutkin tilkuista. Mää jo mietin, että mitä mulla ois tilkkulaatikossa niihin olopöpppylöihin (=leggareihin), mutta pitääköhän ensin tehdä tällainen tunika kesäksi.

 11. Melissa L kirjoitti:

  Se onkin yksi syy miksi teen vaatteeni itse 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Tee molemmat, sarjana 🙂

 13. matkailijakirppu kirjoitti:

  Iloisen kesänkeltaista pilkahtelee jo! Ja tilkkutoppi on hauska erilaisine kankaineen! 🙂

 14. Melissa L kirjoitti:

  Keltainen on niin kesän väri <3 Mulla on jo niin kesäfiilis…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *