Hae
VillaNanna

Virkattu valoköynnös

Virkattu valoköynnös

Hullun hommaa, virkattu valoköynnös seinälle. On tämä pienten keijuhattujen virkkailu valoköynnökseen on todella hullun hommaa. Monen kuukauden työ on vihdoin valmis ja toki olen ylpeä siitä, että olen vihdoin tämän valmiiksi saanut, vaikka hommaan meni aikaa ja vaivaa. Parasta tässä on kuitenkin se, että kaikki on tarpeettomista tarvikkeista tehty ja näin saatu käyttöön.

Nimittäin satuin ostamaan vääränlaisen valosarjan, jonka huomasin liian myöhään. Pähkäilin jonkun kuukauden, että mitä teen tällä valosarjalla, jolle minulla ei ole käyttöä, sitten yhtenä yönä se sitten pilkahti päähäni kuin salama. Onneksi muistin asian vielä aamulla ja aloin heti kaivella lankavarastoja ja löysin erinäisiä puuvilla/bambulankoja, joita olen käyttänyt nuorisotiloilla kun ollaan tehty ystävänauhoja. Nämä langat otin esille ja aloin suunnitella kukkaköynnöstä.

Olisi ollut mahtava saada tämä valosarja katolle, mutta siihen ei nyt kuitenkaan ryhdytty, vaan köynnös meni ainakin toistaiseksi seinälle. Köynnös on niin pitkä, ettei sitä pysty millään kyvaamaan. On koko tämän seinän kokoinen systeemi. Sain kuvaan mahtumaan vain tuon ikkunan kohdan. Köynnös kuitenkin levittäytyy ovelle asti. En tosiaan ymmärrä miten onnistuin näin kammottavan suuren köynnöksen itselleni hankkimaan…

Virkattu valoköynnös

Virkattu valoköynnös

Toki tämän voi tehdä minkä värisenä tahansa, itsellä kun oli erinäisiä lankoja, niin tästä tuli monivärinen köynnös. Ohjettakaan ei noihin keijuhattuihin ole, kunhan virkkailee vain kissankellon muotoiseksi, tai ainakin sinne päin. Kaikki hattuset ovat yksilöitä ja eri näköisiä. Pikku pätkätkin olen solminut yhteen ja virkannut kaikki mahdolliset pätkät näihin.

Aloitin kuitenkin sillä, että virkkasin valkoisella langalla ensin koko valosarjan, näin on myös helpompi kiinnittää hatut lamppuihin. Sitten aloin virkkailla kovalla tahdilla hattuja. Eri värisiä, toki pidin taukojakin aika monta, muutaman viikonkin. Näin tähän koko hommaan meni tämä kevät. Mutta lopputulos on haluttu. Pienempi valoköynnäs olisi ehkä ollut kivempi tehdä sitten lopulta. Varsinkin kun tämän esille laittaminen oli hankalaa kun on niin pitkä. Täytyy kuitenkin sanoa, että tässä hommassa virkkaustaito tosiaan harjaantui ja paljon. Opin niksejä ja vinkki vitosia monen monta. Niitä sitten on hyvä hyödyntää toisaalla.

Virkattu valoköynnös

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Hiirten elämää

Virkattu kesäreppu

Virkattu pöllö unimaski

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Sä kyllä aina keksit jotain kivaa, tuokin aivan ihana:) Hyvää viikonloppua Melissa.

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Onpa tuo kaunis ja taatusti uniikki 🙂

 3. Marjut kirjoitti:

  Voi vitsit miten huikea idea. Eipä olisi tullut omaan mieleen. 🙂 Mukavaa kesäkuun ensimmäistä päivää.

 4. Marjo kirjoitti:

  Ihana kekseliäs olet taas ollut! Todella kesäinen valosarja.
  Virkkaaminen on muuten ihan terapeuttista puuhaa.
  Täytyisi taas kaivaa virkkuukoukku esille ja tehdä jotain.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Ihailin tätä jo aikaisemmin Instagramin puolella ja on kyllä söpö 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos 🙂 Kun illalla laittaa tän päälle, niin on kuin olisi jossain satumaassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *