Hae
VillaNanna

Bikertakki

Olen kauan sitten hankkinut tämän kankaan, olen myös tehnyt tämän takin kauan sitten, olen sen myös esitellyt täällä blogissa useampaankin kertaan mutta esittelen jälleen, uudelleen. Miksi? Koska takki on yksi lemppareistani. Takin pinta on neulosta, jossa kuvioita, sisäpuoli on turkista, joka lämmittää näillä keleillä hyvin. Erilaista kelsiä mitä oikea kelsi on. Turkis on ihanan pehmeää ja neulos on jämäkkää, kuin kelsi. Ainoa huono asia tässä materiaalissa on se, että kun on neuloksesta kyse, niin tuuli tuivertaa kainaloihin aika helposti. Ei siis mikään tuulen ja tuiskun vaate tämä takki vaikka muutoin pitää hyvin lämpöä. Takkiin löytyy kaava Burda easy syksy/talvi 2011.

Kuvassa olevat lapaset on tehty myös keinoturkiksesta, jota olen aikanaan hankkinut Tallinnasta. En muista enää mistä kangaskaupasta olen sitä ostanut. Kankaassa on turkiksen joukossa paljetteja. Siitä huolimatta materiaali on todella pehmeää ja ihanan tuntuista. Lapasten vuori on tehty trikoosta.
Kuvien pipo on myöskin vanha mutta olen itse tehnyt pipoon tupsun. Tupsut kannattaa tehdä aina itse, myynnissä olevat tupsut ovat kammottavan kalliita. Toki tupsuja saa ostettua välillä myös Kierrätyskeskuksesta (vinkki).
Harmaa alustoppi on Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mutta muuten koko asu on ostettu uutena, tai siis kaikki osat siitä. Sitä aikaa kun vielä ostelin uusia vaatteita. Nämä ovat myös niitä harvoja vaatteita, jotka olen säilyttänyt, enkä ole lahjoittanut Hope -yhdistykselle.

Oikein ihanaa päivää kaikille!
-Melissa-

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Olet Sinä osaava! Tuo paljetit tekoturkiksen joukossa on kivan tuntuinen idea – Suomessa paljetteja onkin, ainakin valmisvaatteissa turhan vähän – pieninä määrinä mielestäni ne koristavat kivasti vaikka t-paitaa. Keski-Euroopassa tuntuu, että jokainen vastaantuleva pipo on paljetein koristeltu 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Komppaan Pirkko – sinä olet TUHATTAITURI! Onkohan mitään materiaalia, jota et muuttaisi kauniiksi vaatteeksi? En usko, että on 😀 Pidän myös tuosta vähän paisley-kuosia muistuttavast kankaasta – siinä on jotain itämaista mutta ei liikaa.
  Ja niin on iloinen ilme kuvissa!

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Sinä olet todella taitava! tuo takki on todella upea ja sitä ei todellakaan kannata myydä pois. Takin kuosi tekee siitä yksilöllisen.

 4. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos. Suomessa ollaan niin neutraaleja pukeutujia, halutaan olla sävysävyyn, eikä näkyä liikaa. Mutta se on muuttumassa nyt kun täälläkin on niin monenlaista tallaajaa nykyään.

 5. Melissa L kirjoitti:

  En kaikkea viitsi vaatteeksi tehdä 😀

 6. Melissa L kirjoitti:

  En ihan heti ole myymässä. Lähtee ympäriltä monta muuta takkia ennen tätä 🙂 Tykkään tästä kuosista todella paljon.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *