Hae
VillaNanna

Baskerin kirjailu

Baskerin kirjailu

Baskerin kirjailu oli aika kivaa puuhaa. Opin monta uutta asiaa ja vaikka homma ei ihan sujunut kaikkein kauneimmin, niin silti tykkään ajatuksesta miten homman tein. Hommaan tarvitaan baskeri, lankaa sekä ohutta huopaa. Hiukan malttia sekä elokuva, jota katsella homman aikana,.

Baskerin kirjailu

Tuossa kun kävin kaappeja läpi, huomasin, että meikäläisellä on kaksi ihan samanlaista baskeria. Toinen on uutta tuotantoa ja toinen vanhaa. Vanha jäi sellaisenaan kaappiin ja uudempi pääsi muokkaukseen. Olen pidempään jo halunnut baskeria, joka on kirjailtu. Ensin siis ajattelin kirjailla eri tavalla, mutta koska tähän myssykkään jäi jäljet neulasta niin päätin kokeilla ihan uutta juttua. Ja tämähän olikin hauskaa puuhaa ja vei vähemmän aikaakin mitä olisi vienyt oikeanlainen kirjailu.

Onhan tämäkin oikeanlaista, vain hiukan erilaista. Olenkin saman tapaista kokeillut neuleeseen aikanaan. Mutta huovan kanssa tämä jotenkin sujui paljon paremmin mitä ihan tavallisen puuvillakankaan kanssa. Lopputuloskin vähemmän ryppyinen. Halusin myös enemmän väriä, joten sen mukaan valitsin osia eri huovista. Valmista tuli aika nopsaan, joten ei senkään puolesta harmittanut hinkata istuinta.

Villabaskerit on ihania

Baskereita minulta löytyy aika paljon. Nyt on olemassa myös kaksi tuunattua baskeria. Yhdessä oli ostovaiheessa ommeltu pitsiä ja koriste sekä nyt tämä ihana. Minulla on aina suuria vaikeuksia kävellä baskereiden ohi kirppareilla, ymmärrän kuitenkin, että tila on meillä rajallinen ja kaikkia baskereita ei voi ottaa meille turvaan. Joten valitsen vain sen minkä tarvitsen ja muut jätän kirpparille.

Nämä kyseiset valkoiset baskerit olen löytänyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta ja valitettavasti joskus minulla käy niin, että unohdan, että minulla on jo samanlainen olemassa kaapissa. Mutta tietenkin säästin vanhemman baskerin koskemattomana, sillä se on paljon parempi laatuinen mitä tämä, jonka tuunasin. On hyvin epätodennäköistä, että enempää baskereita tulee meille. Saa olla kyllä todella upea ja erikoinen baskeri, jos ostan. Minulla kun asusteita syksyyn sekä talveen löytyy valtavat määrät, sillä niitä tulee myös tehtyä hyvin, hyvin paljon. Mutta nyt kun opettelee kirjailua, voi vanhoja asusteita myös alkaa kirjailla, jos asian ulkonäkö ei enää miellytä.

Osaatko sinä kirjailla?

Rentoa lauantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

2 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Apua miten nätti siitä tuli! Aivan ihana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.