Hae
VillaNanna

Kuinka sitten kävikään

Kerroin jo tämän postaus sarjan alussa siitä, että meille sattui jotakin tosi ikävää ja nyt tämän ikävän haluan kertoa ensin ja huomenna sitten kerron hyvät asiat, jos tämä sopii? Nimittäin hyvää kerrottavaa on ja paljon. Matka on taittunut suunnitelmien mukaan mutta kuinka sitten kävikään? Voin vakuuttaa, ettei meidän perhe ole koskaan lähtenyt liikkeelle niin nopeasti kuin tällä kertaa ja ilman vikinöitä ja vätinöitä. Olen todella ylpeä pojista, jotka osasivat hienosti ottaa paikkansa ja niellä harminsa ja niellä vielä monta asiaa ennen kuin saimme kokea kuinka upea Zakopane on.

Ja mitä tulee Get your guideen, voin lämpimästi suositella heidän retkiään, sillä he toimivat meidän aisassa erittäin fiksusti ja niin, että meille jää lopulta hyvä fiilis, vaikka emme heidän matkalleen päästy.

Kuinka sitten kävikään?

Meillä oli jälleen maksettu matka Get your guiden kautta Zakopaneen, ja muutama päivä ennen reissua tajuttiin, että emme millään pääse sellaiseen aikaan aamusta niin pitkälle kuin oli tapaamispaikka laitettu. joten mieheni alkoi laittaa sähköpostia retken järjestäjälle ja chatissa keskusteli sitten get your guiden kanssa. Sovittiin, että matkanjärjestäjä hakee meidät vähän lähempää aamulla ja Get your guide myös tarkisti hakupaikan.

Olimme paikalla oikeaan aikaan mutta hakua ei näkynyt eikä kuulunut. Odotimme puoli tuntia ja mieheni alkoi laittaa viestiä Get your guidelle ja yritettiin tavoitella myös matkan järjestäjää. Tässä meni vielä puoli tuntia kun ilmestyi mieheni sähköpostiin viesti, ettei sovittu paikka sovi heille vaan he hakevat meidät toisesta paikasta. Tämän jälkeen tuli heti perään toinen viesti, ettemme olleet paikalla, joten ovat menossa kohteeseen.

Minä ja vanhempi poikani mentiin respaan keskustelemaan ja mieheni jäi selvittämään asiaa Get your guiden kanssa. Respasta he järjestivät meille liput linja-autoon ja meillä oli 15 minuuttia aikaa saada itsemme lähtövalmiiksi, respa hoiti myös taxin paikalle. Ja kovassa kiireessä asemalle. Kuski oli aivan uskomaton. Hän teki kaikkensa, että ehdimme bussiin. En ole koskaan pelännyt niin paljon kuin tämän taksin kyydissä, vaikkakin oli ammattilainen kyseessä! Annoimme hänelle myös hyvän tipin…Olimme noin 10 minuuttia ennen asemalla, ennen lähtöä. Jännäksi meni homma. Mieheni oli myös saanut tavoitettua matkan järjestäjän ja oli häneen yhteydessä, sovittiin, että jos ehdimme tähän bussiin, niin etsimme heidät ja lyöttäydymme heidän mukaan.

Ehdimme kuin ehdimmekin bussiin ja vihdoin saimme hengähtää…Mutta kuinka sitten kävikään?

*****

Kuinka sitten kävikään

Päästiin lähtemään matkaan ja seurasimme matkan taittumista myös Google mapsilla. Matka Zakopaneen kestää Krkaovasta noin 2 tuntia mutta jossakin kohdassa ihmettelimme kun kiertelimme missä sattuu, eikä ajettu moottoritiellä oikeastaan ollenkaan. Silloin mapsilla huomasimme, että oli kaksi erittäin pahaa ruuhkaa. Laitoimme viestiä asiasta matkanjärjestäjille, jotka olivat lähteneet matkaan rapian tunnin ennen meitä. Meidän kuski oli siis seurannut liikennettä ja kierteli sen vuoksi ympäri ämpäri, ettemme joudu seisomaan missään. Paitsi kun tulimme vihdoin paikkaan, joka oli jumissa. Tälla paikalla jumitti myös meidän matkanjärjestäjä. moottoritiellä oli sattunut kaksi vakavaa onnettomuutta ja sen vuoksi jouduimme kahdessa kohtaa seisomaan hyvän tovin.

Emme lopultaan ehtineet matkanjärjestäjien mukaan, sillä meidänkin matka kesti lopultaan lähes viisi tuntia. Meidän porukka oli todella nälkäinen, hiukan äreä ja siksi päätettiin, että ihan ensin mennään syömään ja rauhoittumaan, vanhemman pojan vatsa alkoi myös vaivata, stressi laukesi ja hän oli aika hankala. Meillä ei myöskään ollut minkäänlaista suunnitelmaa, että mitäs nyt. Mutta ruokaa odotellessa sitten alettiin suunnitella päivän ohjelmaa. Saatiin myös ilouutisia, nimittäin Get your guide palautti meidän maksaman matkan kokonaisuudessaan takaisin, sillä emme olleet mukana seurueessa. Tämä onkin se syy miksi mainostan Get your guidea niin paljon. Heillä on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen.

Kuinka sitten kävikään

Ruokailun jälkeen fiilis oli ihan toinen ja väsymys, pettymys sun muut oli vihdoin pyyhitty pois. Siinä auttoi myös meidän pöydän viereen tullut koira omistajineen. Koira tykästyi kovasti meidän poikiin ja halusi kovin tutustua heihin. Lopultaan he vain katseli toisiaan kiinnostuneena, kun omistaja ei päästänyt koiraa touhuamaan ja häiritsemään meitä. Voin sanoa, että en ole pitkään aikaan nähnyt meidän poikien innostuvan lumesta niin paljon kuin innostuivat nyt. Lumisota jatkui pitkän aikaa kunnes lopulta sanoin, että kohta on kurjaa kun vaatteet on märät. Useampi tunti vierähti siinä.

Voin sanoa, että tästä se meidän todellinen reissu vasta alkoi ja pojat ovat sitä mieltä, että tämä paikka, Zakopane on sellainen, minne haluavat uudelleen kesällä ja talvella tietenkin. Tykästyivät tänne niin, etteivät millään olisivat halunneet tulla takaisin Suomeen täältä.

Kuinka sitten kävikään

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Huh mikä seikkailu. Oli kyllä hyvää asiakaspalvelua ja yrittivät oikeasti saada teidät mukaan. Mulla on välillä myös ollut ongelmia retkien järjestäjien kanssa. En ole millään löytänyt tapaamispaikkaa ja puhelimeen ei ole vastattu. Mutta 90% retkistä ovat olleet aina todella onnistuneita 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, palvelu oli todella hyvää, vaikka ensin vähän harmittikin kun sähköpostit eivät tulleet. Siinä olisikin kehittämisen paikka, että laittaisivat viestit esimerkiksi viestinä, sähköposti kun on hivenen epäluotettava tuolla reissulla. Tai näin me koettiin.

 2. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Kuten aina – Asenne ratkaisee. Pieleen menneestäkin matkasta voi ottaa kaiken irti. Upeita ovat kuvasi reissusta.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Harmillisesti ei mennyt reissu kuten piti, mutta plussaa hyvästä asiakaspalvelusta mitä olette saaneet osaksenne 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Ei mennyt ei mutta meillä oli tosi kivaa kuitenkin reisussa ja koettiin aivan valtavasti.

 4. Jael kirjoitti:

  No huh,mikä pettymys tuollainen, ei ihme jos sellaisesta stressaantuu,mutta onneksi saitte rahanne takaisin, ja pääsitte perillekin, tosin myöhässä. Ja hyvä asenne teillä tosiaankin:)

  • villananna kirjoitti:

   Joo, oli kyllä todella iso stressi ja tuo isompi poika reagoi siihen todella voimakkaasti. Onneksi meille tuo ruoka on sellainen, että unohdetaan kaikki ja nautitaan herkuista ja muistetaan päästää irti maailman pyörimisestä 🙂

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Matkalla sattuu ja tapahtuu mutta onneksi kaikki järjestyi lopulta. Kiva, että saitte rahanne takaisin. Positiivisella asenteella pärjää aina!

  • villananna kirjoitti:

   Oli tosi mahtavaa, että saimme rahat takaisin. Olen tosi tyytyväinen siihen.

 6. hanna kirjoitti:

  Olipa aikamoinen setti! Valmiit matkat on kyllä siitä välillä heikkoja, että jotkut ei vaan odota. Mutta kaikki onneksi taisi kääntyä parhain päin!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • villananna kirjoitti:

   Niin totta, että aina on riskit näissäkin. Meillä tosin kaikkinensa kyllä nuo valmiit reissut toimi oikein hyvin. Tässä ongelman tuotti vain sähköpostin toimimattomuus ja hitaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *