Hae
VillaNanna

Suloisen rauhallinen vappu

Suloisen rauhallinen vappu

Tänä vuonna vietettiin suloisen rauhallinen vappu. Meitä oli tänä vuonna juhlimassa vain kolme ihmistä ja  juhlahumu oli sen mukainen. Te jotka seuraatte minua Instagramissa huomasikin, että innostuin julkaisemaan stooreissa paljon minun vappuaaton puuhia. Laittelin pihaa siihen kuntoon, että päästiin grillaamaan illalla pihalle. Vappuaatto oli ihanan aurinkoinen ja lämpöinen. Viihdyttiin Härdellin kanssa pihalla koko päivän. Poika pötkötteli peiton alla tyytyväisenä.

Jotenkin silti oli hyvin kaihoisaa viettää vappu kolmistaan, kun meitä on aina ollut vähintään se neljä viettämässä vappua. Turussa kun asuttiin, vappupäivänä mentiin tivoliin, aina. Täällä Helsingissä taas vappuilu on keskittynyt lähinnä ensin kotinurkkiin ja vappupäivänä retkeilyyn, kunnes löysimme vappuristeilyt.

Suloisen rauhallinen vappu

Suloisen rauhallinen vappu

Vappuaattona meillä ei ollut kotona muita kuin minä, pitkä viikonloppu ja ihana fiilis, sai rauhassa ilman kiirettä laittaa omaa pihaa. Kukkaset puuttuu vielä, sekä osa aidasta. Mutta ne ehtii oikein hyvin vielä. Ei ole kiire. Viime vuonna ostin kukat niin aikaisin, että iso osa kuoli pystyyn kun oli niin kylmät yöt vielä. Tänä vuonna en sitä virhettä tee. Tai Yritän olla tekemättä sitä virhettä.

Pihalle tuli pari uutta juttua. Hyllykkö kukkatavaroille ja muille pihatavaroille, sekä penkki, jonka päälle ompelin vanhasta sijauspatjasta ohuen istuinosan penkkiin, kangas on vanha verho. Äidiltäni saadut ihanat koristetyynyt. Ne sopi niin täydellisesti tuohon penkille. Penkin taakse tulee vielä pätkä aitaa.

Löysin myös jokin aika sitten Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta tilkkupeiton osia, jotka vain yhdistin ja laitoin sijauspatjan suojaosasta peittoon taustakappaleen ja näin sain aivan ihanan lämpimän peiton pihalle. Tämä on poikani lempipeitto ja mietittiin, jos vielä laittaisin siihen vetoketjun, niin se olisi niin hyvä makuupussikin.

Suloisen rauhallinen vappu Suloisen rauhallinen vappu

Royal Line Vappubrunssi

Viime vuonna ei päästy tälle risteilylle, sillä korona rajoitukset olivat päällä, mutta nyt päästiin. Helsinki oli hiljainen, johon en ole tottunut vappuna. Muisteltiin muutaman vuoden takaista humua, joka vei mukanaan. Oli markkinaa ja kojua joka puolella Espaa, mutta nyt ihan hiljaista. Muutama ihminen käveli siellä täällä ja nautti torikahvilan lämmöstä. Toivotaan jo kovasti parempia aikoja, ilman rajoituksia, ilman koronaa.

Royal Linen vappuristeily oli jälleen kerran onnistunut reissu. Rauhallista menoa ympäri Helsingin saaristoa, päästiin suunnittelemaan kesän Suomenlinnan reissua. Millainen seikkailu tällä kertaa meitä siellä odottaa. Suomenlinna on meidän pojalla se joka kesäinen retkikohde. Häneltä aina kysytään, minne on kesällä päästävä, paikkaan jota ilman kesää ei ole. Niin se on Suomenlinna. Aina. Joten tätä reissua suunniteltiin siis nyt kovasti.

Vaikka meitä oli monta, niin olimme laitettu aika väljästi. Ihmiset ottivat rauhallisesti ja käsidesiä otettiin ja myös kertakäyttöhanskat oli hyvin käytössä. Hyvin huomioitu turvallisuus.  Sen myös huomioi kaikki matkustajat. Kukaan ei laittanut vastaan, kaikki noudattivat nätisti kapteenin ohjeita. Royal Linen vappuristeily on meillä se juttu, joka kertoo, että tästä alkaa kesäaika.

Nautinnollista kesän odotusta kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

 

LUE MYÖS:

Erilainen vappu

Kirppisvaatteilla brunssille

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Herkullisia ruokia ja kuulostaa mukavalle vapulle!

  Aurinkoista toukokuuta!❤

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Meillä meni vappuaatto kaksin neidin kanssa kotona ja vappupäiväksi ajeltiin siskoni luokse maalle 😀

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kuulostaa ihanalle vapulle 🙂 On kyllä ikävä tivolia, sitä ei ole nyt kahteen vuoteen ollut täällä Turussa. Mullakin oli rauhallinen vappu Nappi-kissan ja siskoni kanssa kotosalla 🙂

 4. Marjut kirjoitti:

  Mukavan kuuloinen vappu. Meillä meni vappu ihan vain kotosalla. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *