Hae
VillaNanna

Virkkurin opastuksella

Virkkurin opastuksella

Laukku virkataan Virkkurin opastuksella. Molla Mills on julkaissut jo monen monta kirjaa, itse ostan aina uuden jos sen kirpparilta satun löytämään. Ja koska rahaa palaa isoja määriä erilaisiin käsityökirjoihin, niin kyllä niitä on sitten myös hyödynnettävä. siksi halusin virkata itselleni laukun Virkkurin ohjeella.

Virkkurin opastuksella

Koska nyt istun sängyllä ja kirjoitan tätä postausta blogiini, niin en välttämättä muista ihan oikein mistä kirjasta olen tämän ohjeen napannut, mutta kirja saattaisi olla Virkkuri 4, kurittomat kuosit. Laukku erottui niin voimakkaasti kirjassa, että oli pakko napata kude toiseen käteen ja koukku toiseen ja lähteä kokeilemaan onnistuuko laukun teko näin aloittelijalta kuin minä olen ja onnistuihan se.

Ohje on erittäin helppo, siinä ei ole mitään monimutkaisia koukeroita. Hyvin suoraan ja pelkistetysti kerrottu mitä milloinkin tehdään ja se on erittäin hyvä asia tässä hommassa. Vaikka kädenjälki ei vielä ihan ole parasta mahdollista, niin näin helppo ohje innostaa opettelemaan virkkaamista enemmän ja enemmän. Onnistumisen mahdollisuus on nimittäin se paras juttu tässä.

Molla Mills

Molla Mills (Mari Leppälä) on nykyään kansainvälinen virkkaustähti ja hän on julkaissut monen monta kirjaa, joista löytyy mielenkiintoisia graafisia kuvioita ja kekseliäitä malleja. Kauniit ideat herättelee oppimaan ja kokeilemaan omia rajojaan. Millssillä on oma yritys, jossa myy omia tuotteitaan. Hänen upeat työt ovat olleet esillä niin Saksassa kuin Etelä-Koreassakin. Useasti muuten sanotaan, että suomalaiset pukeutuvat huonosti, niin Elle muotilehti on valinnut Molla Millsin yhdeksi parhaiten pukeutuvaksi suomalaiseksi.

Lyhyt tietopaketti kuka on Molla Mills!

Itse seuraan Molla Millsiä Instassa ja ihailen hänen osaamistaan. Hänen oma vahva tyyli on raikasta ja uutta. Moni muotoista. Jokainen varmasti löytää omansa näistä kirjoista. Itse en ole vielä uskaltautunut kokeilemaan näitä upeita virkattuja kuoseja, joista Molla Mills on tuttu. Uskon, että sekin päivä vielä koittaa kun koukulla on jokin kuosi kokeilussa. Mutta sen aika ei ole ihan vielä.

Itselläni Virkkurin kirjoja on nyt kaikkiaan neljä ja lisää ostan sen mukaan mitä löydän kirppareilta. Uutena kun en juurikaan osaa kirjojakaan enää ostaa. Virkkurin kirjat ovat kuitenkin yksiä lempikirjojani, joita metsästän. Elän siinä pilvessä, joka kuvittelee, että teen eläkkeellä ollessani kaikki kirjojen työt. Tai ainakin kokeilen tehdä. Saa nähdä miten käy.

Virkkurin opastuksella

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fiTwitter

2 kommenttia

  1. Jasmin kirjoitti:

    Saanko esittää postaustoiveen, olisi kiva jos tekisit sellainen kysymys-vastaus postauksen jossa vastaisit yleisimpiin tietoihin sinusta ja blogistasi, olisi kiva tutustua paremmin sekä sinuun että blogisi historiaan! ♥

    Raikasta syksyä!

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.