Hae
VillaNanna

Päänsärky, juhannus ja laatikkoprojekti

Päänsärky, juhannus ja laatikkoprojekti

Meidän juhannuksen täytti päänsärky. Kyllä, minä makoilin sängyssä koko perjantain tekemättä oikein yhtään mitään. Olo oli jäätävä, aivan kuin joku olisi ollut pään sisällä hakun kanssa ja taonnut itseään ulos sieltä. Kaikki suunnitelmat sitten päätettiin jättää ja olla vain kotona. Grillata ja jos meikäläinen jaksaa niin singahdetaan syömään jäätelöt Eiranrantaan.

Päänsärky, juhannus

Ajattelin ensin etten kirjoita juhannuksesta mitään blogiin. Kirjoitin jo siitä Instaan, mutta näin sitten kävi, että haluan täällä myös itkeä tihrustaa kohtaloani. No, ei se oikeasti mikään kammottava kohtalo ollut. Oli ihan hyvä levätä, pitkä vuosi takana joka on sisältänyt niin paljon kaikenlaista ei niin mukavaa. Eli tavallaan vuosi oli voitto mutta myös erittäin rankka. Se on yksi syy miksi sain taas kovan päänsäryn itselleni aikaiseksi.

Rento oleminen, grillailu ja pienet reissut siellä täällä piristi nopeasti ja pian olinkin jo taas voimissani. Onkin hyvä aloittaa tämä loma viemällä iso määrä tavaraa työpaikalle. Kyllä, meillä ei ole mahdollista pitää näitä tavaroita meillä, joten käydään viemässä ne töihin ja unohdetaan ne loman ajaksi sinne. Tämä ensimmäinen lomaviikko menee ihan täällä Helsingissä ja katsotaan sitten minne tie vie. Tie kutsuu meitä, joten viime vuoden tapaan me lataamme meidän pikkuruisen auton täyteen tavaraa ja suuntaamme kohti maailmaa.

Päänsärky, juhannus ja laatikkoprojekti

Ei ollut tänä juhannuksena mekkoa päällä, vaan mekko roikkuu edelleen henkarissa.

Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä nautitaan meillä joka kesä kerran kesässä.

laatikkoprojekti

Laatikkoprojekti nytkähti käytiin ja eilisellä sai pari kivaa asiaa valmiiksi. Jee, kohta pitäisi alkaa kuvamaan näitä teidän iloksi. Vaikka jo pari asiaa onkin valmiina, niin laatikko näyttää silti isolle edelleen. Ei siis ihan heti ole tämä projekti ohi. Ehkä tänään pääsen taas jotain pientä tekemään. Mulla on traivi päällä. Keräsin kassin täyteen materiaalia, joista teen tytöille vähän juttuja syksyksi. Olen myös virkannut lankajämistä topin, joka on osa mekkoa, kangaspala kaivettu laatikon uumenista.

Tämä projekti on siitä kiva, kun laatikossa on vähän kaikkea. On vaatteita, on tekstiiliä, kankaita ja muuta materiaalia esim. laukuista purettuja vetoketjuja. Iso määrä erilaisia koristenauhoja yms. Yritän kovin muistaa käyttää myös niitä näihin töihin. Tosin toistaiseksi aika huonolla menestyksellä. Ehkä kohta sitten saattaa ääni muuttua kellossa, kun tajuan itsekkin, että hei nämä kamat kuuluu tähän hommaan myös.

On pakko sanoa, että kaikkea hullua on kyllä tulossa vielä aikaisemman lisäksi. En nimittäin meinaa pidätellä itseäni ollenkaan nyt kun näitä teen. Varoitan siis jo nyt, että saadakseni kaikki tehtyä, on meikäläisen yhdisteltävä asioita monin eri tavoin.

Meidän pihan uusi asukas

Päänsärky, juhannus ja laatikkoprojekti

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Laatikkoprojekti

6 kommenttia

  1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    päänsäryt on kyllä inhottavia, itsellekin tulee migreeni aina silloin kun ei tarvisi

  2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

    Tuo juhannusmekko ja Suomen kesä onkin usein melko mahdoton yhdistelmä. Vähän sama kuin vapun alla tarjotaan erilaisia vappumekkoja ja sitten vappuna tarvitaan lähinnä toppatakkia 🙂
    Mukavampaa loman jatkoa sille suunnalle!

  3. Petra kirjoitti:

    Ai miten herkulliset kuvat jäätelöstä! Harmi että päänsärky tuli kylään, mutta onneksi annoit itsellesi luvan levätä. Mukavaa lomaa ja odotellaan sitten valmiita 🤩

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *