Hae
VillaNanna

Pääsiäinen peruttu

Pääsiäinen peruttu

Pääsiäinen peruttu, meillä ainakin. Syy on siihen aika yksinkertainen. Minä olen vielä toipumassa, enkä oikein edes jaksa mitään isoja juttuja tehdä. Mutta suunnitelmia oli monen monta miten tätä pääsiäistä vietettäisiin. Varsinkin kun vihdoin koronan jälkeen taas päästäisiin viettämään normaalisti kaikkea.

Pääsiäinen peruttu

Tänään on muuten ensimmäinen aamu kun herään ilman kipuja ja tänään on myös se päivä kun menen ensimmäisen kerran ulos sitten sairaalaan päätymisen jälkeen. Toki olin sen hetken ulkona kun minut sairaalasta haettiin mutta kuitenkin. Mutta meillä on aika mennyt minun toipumiseen täällä, mitään ei olla siivottu, ruokia hankittu, mitään valmisteluita pääsiäiseen ei olla tehty.

Mitä suunnitelmia meillä oli?

 • Seurakuntaan jumalanpalvelukseen, jonka jälkeen seurakunnan tiloihin viettämään pesach sederiä.
 • Haltialaan katsomaan juuri syntyneitä karitsoja

Mitä meillä tehdään?

 • Katsotaan Exodus ja juttelemme matkasta Egyptin orjuudesta
 • Käymme syömässä Just Vegessä
 • Ulkoilemme sen mukaan miten kykenen
 • Ompelen, jos kykenen

Eli meillä vietetään hyvin erilaista pääsiäistä tänä vuonna. Ei koristeita, ei seikkailuja, ei muuta kuin minun avustamista vielä toistaiseksi. Onneksi kuitenkin olen kotona, enkä sairaalassa. Se onkin parasta mitä on. Olen kotona ja voin kuitenkin kertoa lapselleni miksi meillä pääsiäistä vietetään. Myös se miten pääsiäisen vietto eroaa isän pääsiäisestä.

Jos pukeudun keltaiseksi tipuksi?

Yksi lempicollegemekoistani on keltainen, sinapinkeltainen. Ihana ja lämpöinen. Keltainen väri on lämmön ja valon tuoja, kun meillä on keltaista väriä ympärillämme, kehomme vapauttaa serotoniinia, joka antaa meille onnellisuus impulsseja aivoihin. Keltainen väri auttaa myös keskittymään sekä aktivoi keskushermostoa.

Tarvitsen siis tällä hetkellä keltaista väriä tervehtymisessäni. Tarvitsen aimo annoksen onnellisuutta sekä tyytyväisyyttä, sillä tämä sairaus lamauttaa ja pelko on ollut luonani lähes koko ajan. Haluan niistä pois. Olen tämän mekkoni esitellyt tässä linkissä aikaisemmin. Postauksessa kerron myös hiukan värien voimasta.

Värien merkitys on jälleen tapetilla sairastumiseni myötä ja käytänkin tällä hetkellä värejä paljon tervehtymisessä, vaikka omat yöpukuni eivät kauhean värikkäitä oikeasti ole. Paljon valkoista, vaaleanpunaista ja sinistä. Eipä juuri muita värejä löydy kuin nuo kolme. Mutta ne ovat tärkeitä värejä nukahtamisen vuoksi sekä miten nukkuu yönsä.

Pääsiäinen peruttu

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

 1. Valkoinen vaate kirjoitti:

  Kun tuosta teidän pääsiäisestänne riisuu kaiken peruuntuneen tekemisen ja menemisen, niin mitä jää jäljelle? Teillä saa silti olla sydämissänne pääsiäinen, eikä sitä mikään vie. Läsnäolo ja yhdessä oleminen korvaa koristeet ja muun ylimääräsen. Luulen, että lapsenne tulevat muistamaan juuri tämän pääsiäisen aikuisena ?

  Ja ihana tuo mekko. Juuri tuota tarvitsemmekin. Iloa ja keltaista väriä!

  Olkaa siunattuja että saatte viettää aikaanne yhdessä ilman suurempia suunnitelmia, se on arvokasta. Ja paranemista sinulle ?

  • villananna kirjoitti:

   Lapsi on kyllä ollut liesussa tässä vähän joka paikassa. Mennyt kavereiden kanssa pitkin pitäjää. Mutta muuten rauhallista menoa.

 2. Jael kirjoitti:

  TUo keltainen mekko on kyllä tosi kaunis päälläsi. Voihan harmi että pääsiäisen suunnitelmat eivät toteudu terveytesi takia, mutta tärkeintähän nyt on se että toivut, ja hyvä kuulla että heräsit jo ilman kipuja, se on hyvä merkki.
  TOivottavasti pääsette syömään JustVegeen, siellä on tosi hyvää ruokaa:) Parane pian ja tsemppihalit:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.