Hae
VillaNanna

Super helppo tuunaus neuleeseen

Niin kuin aikasemmassa postauksessa sanoin, tuunauksen ei aina tarvitse olla mikään iso tai, että vaatteesta tehdään kokonaan uusi vaate. Joskus riittää ihan se, että lisää koristenauhaa, pitsiä tai kangasmerkkejä. Vaate näyttää jo ihan toiselle. Fidan outletista löysin söpön neulepaidan, kiiltäväpintaisen ja rennon, mutta minun makuuni jälleen vähän plääh. Mukaan samasta paikasta lähti myös kastemekko, näistä yhdessä tulikin jo enemmän minun makuuni oleva paita. Leikkasin kastemekosta hieman helmaa, rypytin sen ja ompelin paidan helmaan kiinni. Mitään muuta ei tarvittu, helppo ja nopea toteuttaa, aikaa menee noin 15 minuuttia ja uuden näköinen paita on valmis.

Minulla on nyt pidempään ollut se, että otan vaatteen kaapista ja teen siihen jonkin pienen muutoksen ja se riittää. Isoja tuunauksia en ole saanut aikaiseksi vaikka miten niitä onkin suunnitelmissa tehdä. Mieluiten paukutan puikkoja kuin istun omleukoneen ääressä hinkkaamassa konetta. Jostain syystä ei tämä ompelujumi ole lähtenyt purkautumaan millään. Mutta tavallaan taas on aika kivaa vaihtelua, että teen jotain ihan vallan muuta. Pieni hengähdystauko tekee aina hyvää ja aivot saavat rauhassa levätä. Tosin olisi kiva toteuttaa parit suunnitelmat nyt syksyllä, mutta katsotaan nyt meneekö näiden ajatusten toteutus keväälle.

Instagramissa olen aika paljon nyt esitellyt kirppislöytöjäni ja eilen kyselinkin sitä, että olisiko kiva juttu esitellä enemmän niitä täälläkin. Välillä jotakin esittelen täällä blogin puolella mutta vähemmän ja harvemmin. Tavallaan olisi kiva yhdistää kaikki tähän kierrätyslifestyle blogiin mutta tavallaan taas olisi kiva antaa jotakin erillaista instassa kuin täällä. Facebookissakin kun jaan muuta materiaalia kuin täällä ja instassa. Mutta saatte kaikki sanoa mielipiteenne aiheeseen. Onko parempi, että jaan eri asioita eri kanavissa vai kaikki jossakin vaiheessa tänne blogiin myös.

Mukavaa viikonloppua!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *