Hae
VillaNanna

Villapaidasta swantsit

Niin kuin syksyllä kerroin, muutama vuosi sitten swantsit olivat iso juttu ja nyt tein villapaidasta swantsit. Koska minun paitani, joita työstän on isoja, niin tietenkin minun swantsit ovat enemmän löysät, tietenkin. Minulle nämä pöksyt ovat juuri sellaiset ihanat talven villahousut, joita käyttää kun lähtee kävelylle tai luistelemaan. Niin ihanan lämpimät. Varsinkin kun tekee nämä oikein tiiviistä neuleesta.

Jotenkin on niin kiva, kun innostuin näistä swantseista vasta nyt, enkä ollut mukana siinä ensimmäisessä innostuksen aallossa, joka oli vuosia sitten. Saan paistatella ja nauttia tästä ihan rauhassa itse. Ja jakaa teille menneen maailman tietoutta tuunailusta. Ohjeet näihin ihaniin löytyy täältä.

Villapaidasta swantsit Villapaidasta swantsit

Villapaidasta swantsit

Tuossa syksyllä, kun oli UFFilla jälleen tasarahapäivät, niin lähdin liikkeelle vasta 1€ päiville. Silloin katselen juurikin sitä vaatetta, josta muokkaan jotakin ihan muuta ja swantseja varten halusin ehdottomasti jonkin ihanan villapaidan. UFFilla on aika paljon myynnissä näitä norjalaisia neuleita, jotka ovat niin ihania ja mieheni tykkää näitä käyttää paljon. En halunnut liian isoa mutta en kuitenkaan liian napakkaa paitaa.

Fredan UFFista löytyi sitten se villapaita, jota etsinkin. Paidassa oli muutama likaläikkä, jotka aika hyvin lähtivät pois pesussa. Paita ei muutoinkaan ihan priima ollut, joten ei haittaisi vaikkei ihan menisi nappiin tämän kanssa. Tärkeää oli se, että saan ne ihanan lämpimät villahousut, joilla tarkentua talvella.

Villapaidasta swantsit

Miksi innostun asioista vasta sitten kun humu on ohi?

Tämä on asia, joka minulla on ollut ihan aina, ihmiset innostuvat joistain asioista valtavasti ja minä sitten vasta vuosien päästä. En toki aina mutta yleensä. Se on vähän hassu juttu, nämä swantsit on erittäin hyvä esimerkki siitä, miten tykästyin näihin silloin vuosia sitten kun käsityöihmiset näistä innostui ja paljon mutta omani tein vasta nyt…Nyt kaikki tekee pyllyttimiä, ne taas on sellaisia, jotka jätän muiden tehtäväksi, aikanaan minulla oli myös toppahameita, kun ne oli ensimmäistä kertaa muotia mutta ne tuntuivat niin epäkäytännöllisiltä, ettei ne kiinnosta minua nyt kun kaikki tehtailee niitä vanhoista toppatakeista.

Onko sinulla joku tämän hetken villytys? Kuten vaikka pyllytin tai toppahame?

Villapaidasta swantsit

Makeaa perjantaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Swantsien paluu

Miten ekologisuus näkyy vaatehullun elämässä

12 kommenttia

 1. Rusina kirjoitti:

  Naurattaa tämä pyllytin, koska ostin jo 10 vuotta sitten jonkun tavaratalon miesten osaston alennusmyynnistä vitosella paksusta sinisestä langasta tehdyn kaulurin. Ihmettelin, miten se on ajateltu kiedottavan kaulaan, koska lanka oli paksua eikä neule taipunut. Siksi se varmaan oli alelaarissa. No, minä näin heti siinä takapuolen lämmittimen ja järkytin nuoren miesmyyjän kasalla sanomalla, että kiva hame ?. Siitä asti se on palvellut pakkastalvina farkkujen päällä ja hyvin on lämmittänyt. Tänä talvena en ole sitä käyttänyt kun jouduin etätöihin murtaessani nilkkani.

  • villananna kirjoitti:

   Hahah, hauska juttu. Välillä ei tosiaan vaatteesta tiedä ihan, että mihin tarkoitukseen se oikeasti on ja ihan hyvä, että osalle löytyy ihan muu tarkoitus lopulta.

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  No tulipas niistä veikeät 😀

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Olen sun blogissa tainnut noihin swantseihin ensimmäisen kerran törmätä 😀

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  aika ihanat ja sopii sinulle 🙂

 5. Marjo kirjoitti:

  Ihailen kykyäsi nähdä vaatteen vain materiaalina, josta voi työstää lähes mitä vaan. Tuo on hyvä taito sillä useita sitä ollaan liian sidottuja ”siihen mitä nähdään” eikä osata ”katsoa laatikon ulkopuolelle”. Ihana kärrynpyörä lumimaisemassa! Itse sen enää pystyisi vaikka joskus mennyt ihan heittämällä. Haltiala <3

  http://www.marjonmatkassa.fi/

 6. petra - Sängyn alla kirjoitti:

  no nyt oli kyllä postaus täynnä sellasia sanoja mitä en oo ennen kuullutkaan! kommenteista löytyi muutama vastaus mut mistä tulee sana swantsit? 😀 villahousut ymmärsin ja noi on kyllä tosi hienot! Melkein tuli fiilis että mulle myös! 😀

  http://www.sangynalla.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *