Hae
VillaNanna

Niskatyynyt automatkalle

Niskatyynyt automatkalle

Niskatyynyt on ihana tehdä vaikka pehmeästä flanellista. Samaan sarjaan kannattaa tehdä myös unilaput, joilla saa valon pidettyä poissa sen hetken kun ottaa lyhyet nokoset autossa. Meillä on kyllä olemassa puhallettavatkin, mutta niiden olinpaikka on sellainen, ettemme tiedä missä ovat. Viimeksi olivat mukana Krakovassa.

Niskatyynyt automatkalle

Niskatyynyn sekä unimaskin kaavan voi piirtää ihan itse, ei tarvita mitään erillistä kaavaa. Jouduin muutaman muokkauksen tekemään niskatyynyyn ennen kuin ompelin tyynyn kiinni. Työ on muutoinkin helppo, paljoa ei taitoa tarvita näissä kahdessa hommassa. Kunnolla vanua sisälle ja täyttöaukko kiinni. se on siinä. Nämä tyynyt ovat ihan parhaita matkoilla. Toki lentokoneeseen mieluiten otan tyynyn, jonka saa puhallettua, että kun ei tarvitse saa sujautettua käsilaukkuun.

Nämä tyynyt on helppo säilyttää autossa tai näitä on kiva käyttää myös kotona, jos haluaa. Itse kokenut näiden olevan parempia kuin tavallisten tyynyjen. Niska ei tule kipeäksi kun voi laittaa tyynyn tukevasti niskaan ja voi nojata mihin suuntaan tahansa. Tai noh, ei eteenpäin kuitenkaan. Pään roikkuminen edessä ei ole kovin mukavaa.

Pehmeät materiaalit tuovat pehmeät unet

Oma iho on todella herkkä ja pienikin karheus näkyy ja tuntuu ihossani. Siksi olen todella tarkka siitä, että materiaalit, jotka ovat ihoani vasten on aina ihanan pehmeitä ja sileitä. Karheutta ei saa olla ollenkaan ja materiaali ei saa kutittaa. Siksi flanelli oli valintani näihin niskatyynyihin sekä unimaskeihin. Unimaskeihin laitoin vielä vanulevyn väliin ja sain näin niistä vieläkin pehmeämmät.

En tiedä mitään niin inhottavaa kuin se, että ihoa kutisee ja rahnuttaa. Voisi repiä koko ihon irti. Sellaista on elää tämän ihon kanssa. Aina on laitettava jotakin aluspaitaa alle, jos meinaa neuleita käyttää. Joskus on laitettava myös ihan trikoonkin alle, jos trikoo on vähänkään kovempaa materiaalia. Näissä on oltava tarkkana varsinkin silloin kun ostaa kierrätettyä. Joskus ihmiset ovat pesseet vaatteet väärin ja ne ovat tulleet korpuiksi. Sellaisia ei vain voi käyttää enää ollenkaan. Mutta onneksi iso osa kierrätettyjä vaatteita on pehmeitä. Ne on pesty pehmeiksi.

Niskatyynyt automatkalle

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Diiskuneiti kirjoitti:

  Vähänkö kätevät – mäkin haluan tuollaisen bussimatkalle 😀

 2. petra kirjoitti:

  Tuohan on ihan mahtava lahjaideakin jollekin matkustelijalla tai päivätorkkujalle! ihanat nuo unimaskit! Samaistun hyvin tuohon mitä kangasta saa olla ihoa vasten, vaatteiden kanssa en oo vielä törmännyt haasteeseen, mutta mulla on yksi pussilakana setti, joka on aivan liian ”kova” ja toinen vielä pahempi on meidän sohva! Se on kiva ja iso ja plaaplaa, mutta en yhtään tykkää siitä kankaasta ihoa vasten. en posken alla, enkä käsivarsissa, en selässä, en missään. No tajusit varmaan 😀

  http://www.sangynalla.fi

  • villananna kirjoitti:

   Tajusin todella, voin kuvitella miltä sohva saattaa tuntua. Nuo tyynyt on niin ihanan pehmeät. Olenkin tuonut ne kotiin ja ne on jatkuvassa käytössä.

 3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  oon joskus miettinyt et oisko tollanen kätevä

 4. Jasmin kirjoitti:

  Noi on kyllä hyviä! Itellä jokapäiväsessä käytössä!

  Hyvä postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *