Hae
VillaNanna

Meillä äitienpäivä alkoi jo lauantaina

Meillä äitienpäivä alkoi jo lauantaina

Meillä äitienpäivä alkoi tänä vuonna jo lauantaina, kun poikani teki yllätysvisiitin meille avovaimonsa kanssa. Työpäivän päätyttyä mieheni piti hakea minut töistä, mutta yllätys olikin suuri kun paikalla olikin poikani ja mukana tietenkin myös pojanpoika, joka oikeasti on kissa.

Meillä äitienpäivä alkoi jo lauantaina

Meillä oli oikein mukava ilta, poika kokkasi minulle herkkujälkkärin, porukka katseli peliä ja jutusteltiin niitä näitä. Oli kyllä tosi ihanaa nähdä poika pitkästä aikaa. Oli todella kiva fiilis. Kun vieraat lähti, oli aika alkaa valmistautua Euroviisuihin. Lopputulos ei ollut sellainen mitä toivottiin, mutta oli sellainen, jonka me jo tiedettiin. Mutta jännä oli kilpailu. Sekavin fiiliksin mentiin nukkumaan ja aamulla sitten Euroviisut levähti naamalle heti kun avasi koneen. Aamu menikin niin, että sukellettiin vielä Euroviisujen mukaan. Mutta lopulta suljimme jokainen koneemme ja keskityimme muuhun.

Muu olikin lähinnä makoilua ja olemista. Suunnitelma oli, että aloittaisin ompelun, mutta en saanut sitä sitten aikaiseksi. Mies halusi viedä minut pienelle reissulle, joten suuntasimme Bella kirppikselle Vallilaan. Bella on juuri siirtynyt sinne ja kirppistelytilaa löytyy paljon. Aikanaan löysin Bellan kun kävin Myyrmäessä, silloin paikka oli ostarilla, sieltä se siirtyi Porttipuistoon, jossa ei sitten käyty koskaan. Oli kyllä miellyttävä käydä ja muutaman löydönkin tein. Niistä myöhemmin.

Pitääkö äitienpäivänä olla jotain spessua?

Minä toivon aina, että saan ompelupäivän. Nyt vain on niin, etten oikein ole jaksanut ommella. Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet niin kiireisiä, että olen vain rojahtanut sänkyyn ja nukahtanut. Mutta mitään ihmeitä en siis odottanut enkä edes toivonut. Makoilua, sitten tuo kirppis ja grillattiin hampurilaiset. Muuta ei. Se kaikkein paras asia kuitenkin oli se, että poika tuli käymään. Minusta äitienpäivän ei tarvitse olla mitään tämän erikoisempaa. Toki ymmärrän, että jotkut haluavat kaikenlaista mutta itselläni on aina vain ompelukoneenkuva silmissä.

Kaikista juhlapäivistä on tullut kaupallisia ja on ihan jokaisesta itsestään kiinni se, että onko se omassa piirissä kaupallinen tai ei. Me itse luomme sen oman juhlapäivän. Somemaailma myös muokkaa meidän ajatuksia siitä millainen pitäisi jonkin juhlan olla, vaikka me itse päätämme sen millainen se itselle on.  Millainen oli sinun äitienpäivä?

Meillä äitienpäivä alkoi jo lauantaina

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

  1. Janis kirjoitti:

    Äitienpäiväksi sinun on annettava rakkaalle sielullesi lahja. Olen esimerkiksi valinnut jotain tämän tyylistä https://www.kokemuskauppa.com/, joka ei mielestäni ole banaali.

    • villananna kirjoitti:

      Mulla oli kyllä kaikkien aikojen ihanin äitienpäivä, sain olla kuin ellunkana ja poikakin kävi moikkaamassa. Joskus on ihan hyvä olla tylsääkin.

  2. Mare Kinanen kirjoitti:

    Mahdottoman hyvä äitienpäivä sinulla on ollut. Se koostuu pienistä ja isommista tärkeistä asioista jotka tapahtuvat. Ja nekin usein ihan muulloin kuin kalenteriin merkattuna päivänä 🙂

  3. Amalian maailma kirjoitti:

    Tuo olisi jokaisen hyvä muistaa, että ihan itse voi päättää miten mitäkin juhlaa juhlistaa. Rento yhdessäolo olo on mun mielestä parasta jokaisena juhlapäivänä 🙂

    • villananna kirjoitti:

      Kyllä, ei sitä tarvitse olla kauheita määriä paketteja, se ei oikeastaan edes ole alkuperäinen ajatus tuolle päivälle.

  4. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Kaikki juhlapäivät on silloin parhaita, kun ne saa viettää haluamallaan tavalla. 🙂 Sekään ei ole ihan itsestään selvää aina, kun huomioon täytyy ottaa myös ne läheisten toiveet, ja jos eivät mene yksiin…

  5. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Mielestäni äitienpäivä pitää olla juuri sen juhlijan näköinen. Silloin se on onnistunut, kun päivän sankaritar pääsee nauttimaan siitä täysin rinnoin. Eks niin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *