Hae
VillaNanna

Seikkailu Hämeen linnaan

Loma lähenee loppuaan ja alkaa hiukan harmittaa moinen homma. Vasta oikeastaan tämä loma alkoi ja vasta alkaa olla loma fiiliskin. Koska vanhemman pojan opinnot alkavat jälleen maanantaina niin päätettiin lähteä katselemaan Hämeen linnan upeutta ja miehelle sopivaa näyttelyä, nimittäin Pyhät ja Pakanat. Sopii hyvin teologin hommiin. Härdelliä pelotti kovasti tuo näyttely vaikka hauskojakin juttuja oli mukana mutta moni juttu oli ihan liian pelottava hänen mielestään.
En muista, että olisin koskaan ennen ollut kiertämässä tätä linnaa mutta aika mielenkiintoinen historia tällä linnalla kyllä on. Toki olisin toivonut hiukan myös sitä mennyttä aikaakin esiin siellä. Vähän samalla tyylillä kuin Turun linnassa on. Mutta kävi tämäkin hyvin.
Käytiin koko kierros läpi, johon kuului itse linna, vankilamuseo sekä militaria. Pojat nälkiintyivät jo ennen vankilamuseoon menoa. Siitä huolimatta käytiin kierrokset läpi, jonka jälkeen ei tarvinnut enää kiirehtiä syömisen kanssa. Ruokapaikka, jonne meidän piti mennä oli valitettavasti kiinni, joten käveltiin toiseen paikkaan, joka oli ihan lähellä. Oli kyllä kaiken kattava reissu ja väsyneinä tultiin kotiin takaisin. Väsyneitä mutta onnellisia. Ravintola, jonne menimme on ihan perus Mexikolainen ravintola mitä Suomessa on, ei poikkea siis mitenkään muista. Ihan hyvää ruokaa ja ronkelit pojatkin söivät tyytyväisinä omat herkkunsa.
Tämä reissu oli yksi tämän kesän harvoja maksullisia juttuja ja vielä on pari tulossa. Sitten onkin hyvä siirtyä työmoodiin vaikka ei millään haluaisi, ei vielä kun tekemistä ja nähtävää on paljon ja en ole kaikkia kivoja vaatteitanikaan ehtinyt esitellä blogissani.

Sitten päästään tärkeimpiin asioihin, nimittäin minun vaatteisiin…Paitani on läjä projektin tulos ja paita on siis vanha miesten paita, hyvää materiaalia vaikka paikoitellen kulumaa olikin. Suuresta paidasta saakin helposti itselleen sopivan paidan. Miesten paita on ilmaisosastolta. Myös muu asuni on ilmaisosastolta löytynyt, ainoastaan farkut on ostettu aikanaan uutena. Aika helposti ja halvalla saa itsensä puettua, ilmaisosastolta löytyy välillä myös farkkuja, jotka menee suoraan käyttöön minulla. Mukana oli myös matalat kengät, joilla oli helppo kiivetä tuolla linnassa. Nämä kengät on nähty jo kertaalleen juhannus-postauksessa. Kengät on ostettu Fidan myymälästä ja olivat käyttämättömät. Eivät enää.

NÄLKÄ!

Farkkukassi tehty erilaisista jämistä mitä olen saanut. 

Kunnon kuvapläjäys jälleen
Mukavaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *