Hae
VillaNanna

Kahdestaan

Kahdestaan

Olen useasti kertonut, miten tärkeää meidän suhteessa on yhteinen aika, se kahden aikuisen aika. Nyt sitä ei juuri ole, joten meidän on pakko varastaa jokainen hetki olla kahdestaan. Se ei tällä hetkellä ole oikein helppoa, sillä kun keksimmäinen on muuttanut pois kotoa toiseen kaupunkiin, niin yksi lastenhoitaja on poissa pelistä. Isoisä kyllä hoitaa, sen minkä vanha ihminen jaksaa. Muutoinkin on niin paljon arjessamme mukana, ettei ihan aina kehdata pyydellä lastenhoitoon häntä.

Mutta jotenkin oli pakko päästä kahdestaan jonnekkin, edes pieneksi hetkeksi. Meillä yleensä Itsenäisyyspäivä vietetään kotona, tehdään asioita yhdessä ja syödään hyvin. Mutta tänä vuonna koko Itsenäisyyspäivä meni ohi. Yksi iso asia miksi näin kävi oli minun kova päänsärky, jälleen kerran. Instassa olen kertonut, että silmissäni on nyt jotakin ongelmia ja yksi asia mihin se vaikuttaa on päänsärky. Sain kortisonihoidon ja katsellaan miten käy. Mutta eipä siitä sen enempää.

Kahdestaan

Koska meidän molempien työt, korona sekä minun terveydentila rajoittaa aika paljon tällä hetkellä meidän elämää, niin yhteinen aika on todella tärkeää, toki on myös aika lapsen kanssa mutta myös aikuisten välinen aika on tärkeää. Koska meillä ei ollut aikaa kuitenkaan mennä minnekkään pidemmäksi aikaa, niin lähdettiin vain glögille ja munkille Haltialan tilalle. Se jos mikä sopii itsenäisyyspäivään. Suomen maaseutu, maatila, glögi ja munkki. Niin täydellistä ja parastahan tässä oli vielä se, että nämä herkut nautittiin ulkona, peitto päällä. Siinä me penkillä istuimme vierekkäin, katselimme lasten leikkiä leikkipuistossa ja muistelimme viime vuoden joulun aikaa, kun käytiin riisipuurolla ja glögillä Haltialassa. Miten mahtaa olla tänä vuonna? Aukeaako saluuna jälleen, vai siirtyykö tuo tuleva ihana traditio ensi vuoteen? Se nähdään piakkoin.

Meille tämä teki hyvää, olla vain minä ja hän, kaksi ihmistä, nainen ja mies, aviopuolisot. Jälleen äimisteltiin sitä miten ollaan oltu kohta naimisissa 15 vuotta ja niin paljon nähty yhdessä. Miten paljon vuosia on vielä näkemättä. Siksi nämä pienet hetket ovat tärkeitä, tehdä asioita mistä molemmat nauttii… Vaikka se olisi syömistä ja juomista.

Kahdestaan

Ihanaa Itsenäisyyspäivän iltaa laikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Juhlasuklaa

Joulun taika on kadonnut

Glögipöydän ihanat somisteet

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Parisuhdetta olisi niin tärkeä helliä. Tämä aika on laittanut monet suhteen kovalle koetukselle.

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  Ihanan rauhallinen itsenäisyyspäivä tärkein asioiden parissa!

 3. Nora kirjoitti:

  Tunnelmallisia kuvia tuossa sinun postauksessasi =)

  Pinkit korkokengät blogin pitäjäkin on kertonut blogissaan omista silmäongelmistaan. Toivottavasti ne ratkeaa joskus teillä molemmilla.

  Hyvää vointia ja joulun odotusta =)

  Nyt olen ostaut joitain joululahjoja. Toissapäivänä ja tänään.

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos, Haltiala on ihanan tunnelmallinen paikka. Joo, mun silmien ongelma kyllä tiedetään mutta tällä kertaa ei ongelma ollut minun tauti itsessään vaan ihan muu.

 4. Nora kirjoitti:

  Ja monet löydöt myös joululahjoissa kirpputorilta/kierrätyskeskuksesta. Tosin mummolle ostettu ensvuoden seinäkalenteri on uutena ostettu.

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  Ihanan tunnelmallista 🙂

 6. Diiskuneiti kirjoitti:

  Musta tuntuu, että me ollaan jatkuvasti miehen kanssa kahdestaan. Ei voi mennä mihinkään tai tehdä mitään ja harrastuksetkin tauolla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *