Hae
VillaNanna

Viikko kuvina

Tämä viikko on ollut aika hulabaloota monella tapaa. Ei ole juuri ollut kiinnostusta päivittää Instaa tai edes blogia. Ei oikeastaan yhtään nytkään mutta muutama asia on minkä haluan kertoa täällä blogissa. Suurempia mullistuksia ei ole tässä esittelyssä eikä oikein mitään kivoja ompeluksiakaan ole tullut tehtyä, ei ole jaksanut. Jotenkin työ vaan vie kaikki mehut. 
Mutta raskas työ vaatii myös raskaat huvit ja niitä huveja on tulossa pian tännekkin kun vaan saan kirjoitettua. Kameraa on tullut käytettyä paljon, lähinnä tosin kännykän kameraa mutta se ei haittaa, sillä kännykällä saa aika hauskoja kuvia otettua, erilaisia mitä järkkärillä. Minulla on kyllä järkkärikin aina mukana repussa mutta jotenkin se kännykkä on aina helpompi vempain ja joskus silläkin vehkeellä saa aika hyviä, onnistuneita kuvia, jotka ovat myös salonkikelpoisia. Pitää vain opetella käyttämään. Nykyään kännykän kameraan saa kaikenlaisia lisälaitteita ja monet kuvanmuokkaus sovellukset ovat tosi hyvä apuväline tässä hommassa.
Töissä on seikkailtu niin Nuuksiossa kuin lähialueella. On tehty eri alueiden siivouksia ja illalla juostu nuorisotilalle toisenlaisiin hommiin. Tämä viikko on siis työn puolesta ollut hyvin nopea ja hektinen. Ja tietenkin kun aikaa ei juuri rentoilulle jää, on tullut käytyä muutaman kerran kirppiksillä. Sisustusjuttuja etsin Itiksen Kierrätyskeskuksesta ja muutamat kengät Espoon keskuksesta. Odotan jo kovasti muuttoa ja sitä, että saan kuvata mitä ”uutta” olen hankkinut uuteen kotiin. Remonttipostauksia tulee vasta syksyllä, sillä nyt emme keskity muuhun kuin muuttoon.
Olen toki löytänyt parit kivat kengät (yhdet eivät ole kuvaassa ollenkaan) ja instaan kuvaan ainakin nuo tossut vähän paremmin. 
*    *    *    *    *

Olen perustanut pari ryhmää faceen, joten tervetuloa mukaan meidän puuhiin. 
* Tyyli on vapaa ryhmässä voi keskustella vapaasti tyyleistä, vaatteista, muodista, pukeutumisesta. Mistä ikinä nyt haluaa keskustella vaatteisiin liittyvistä asioista.
* Kenkähullut on nimensä mukaan kenkiin hurahtaneita ihmisiä, saa kuvata ihania löytöjä tai jutella kengistä.
* Tuunausryhmässä taas tuunataan ja vinkkaillaan kivoja juttuja muille tuunaajille.
Tyyli on vapaa
Kenkähullut
VillaNannnan tuunausryhmä
*    *    *    *    *
Nuuksion ihanat maisemat, on muuten mahtava paikkar etkeillä ja yöpyä.

Kierrätyskeskuksen kangastossut, tällaisia ei minulla vielä ollutkaan ja katsokaa miten syreenit ovat alkaneet kukkia.

Uusi Novitakin on aikaa sitten kolahtanut postiluukusta mutta en ole sitäkään vielä avannut. Ilmaisosaston herkkuja pitää koitaa kuvata aina välillä. Ysäri villitys on nyt meikäläisellä..

Söpöt Adidakset löytyivät Espoon torin Fidasta

Työpäivän jälkeen piti mennä huikopalalle Entresseen ja ennen työillan alkua piti nauttia työpaikalla vielä pieni pala torttua.

Nämä suloiset kenkulit löytyivät Espoon torin Uffista.
Ihanaa viikonloppua kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *