Hae
VillaNanna

Kun ei osaa parsia sukkia

Minulla on muutamat sukat reikäisiä kun en oikeasti osaa parsia sukkia. Paljon on kokeiltu ja ohjeita luettu. Hyvin huonosti vain onnistuu oikea parsiminen. Päätinkin tuossa muutama viikko sitten luovuttaa kun tuli eteen kotisukkien parsiminen. Minulla on kotisukkina erittäin kauhtuneet ja nyppyiset vanhat sukat, joista en vain osaa luopua, en sitten millään. Ne on ihana laittaa jalkaan raskaan työpäivän jälkeen. Kaivoinkin jämälankaa esiin ja virkkailin erilliset pohjat sukkiin. Nyt sukat ovat astetta lämpimämmät ja pehmeämmät. Tuli kuitenkin parsittua vaikka ei ihan oikeaoppisesti tällä kertaa…

Olen kuitenkin päättänyt opetella myös parsimisen salat, vaikkakin oppiminen on hidasta ja tuskaista. Uskon kuitenkin, että jossakin vaiheessa ymmärrän miten se onnistuu ja parsimiskohta on hyvä ja kestävä. Vanhan kansan taidot on hyvä olla hyppysissä.

Oikein mukavaa päivää kaikille!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *