Hae
VillaNanna

Myrsky, vohveleita ja Cluedo

Myrsky, vohveleita ja Cluedo

Eilen Valtteri -myrsky riepotteli Suomessakin ja lunta saatiin kunnolla maahan. Olin ehkä hivenen yllättynyt, ettei myrskyä niin paljon tuntenut sisällä. Useasti kun jollakin tavoin myrsky tuntuu myös sisätiloissa. Meillä ainakin, näin on useasti kun on kova tuuli ja puut paukuttaa rakennuksia.

Myrsky, vohveleita ja Cluedo

Me varauduimme myrskyyn niin, että aikaisin aamulla käytiin tekemässä juoksevat hommat ja puolilta päivin appiukko tuli käväisemään meillä synttärilounaalla. Appiukko kuitenkin lähti juuri kun alkoi tuulla voimakkaammin, eli pääsi hyvin kotiinsa juuri myrskyksi. Me taas laitettiin Cluedo tulille muutamaksi tunniksi. Illemmalla paisteltiin herkulliset vohvelit. Mitään kauheaa jännitysnäytelmää emme päässeet kokemaan siis. Ulkona viuhtoi ja vauhtoi tuuli, mutta me ei edes kuultu sitä. Välillä kävin katsomassa ulos, mutta ainut mitä tuli paljon oli lumi.

Oli kuitenkin parasta lukkiutua omaan ompsuun ja ommella. Sainkin lopulta housut valmiiksi ja sen jälkeen painelin itku kurkussa katsomaan leffaa toinen työ kädessä. Miksi itku kurkussa? Ihan siksi kun olen tässä valitettavasti ommellut itselleni paidan, josta en tykkää yhtään. Olen koittanut kirjailla siihen kaikenlaista, jotta alkaisin tykätä paidasta, mutta ei onnistu. Paita on kammottava. Näitäkin sattuu ja tapahtuu aina välillä, että työ jonka suunnitteli ja ompeli innoissaan, ei sitten toimi mitenkään päin itsellä.

Myrsky, vohveleita ja Cluedo

Sunnuntai valkeni ja lumikinokset nousi metrien päähän

Aamulla meidän tytöt nautti lumesta ja aamun tunnelmasta, toisin kuin lauantai -illan myrskystä. Tytöt jaksoivat kunnon lenkin siitäkin huolimatta, että joutuivat rämpimään useasti lumihangessa ja näin pikkuruisille koirille se on aika haaste. Joutuu hyppimään ja loikkimaan kuin citykani konsanaan. Onneksi ovat nähneet takapihalla miten citykanit pomppii, ovat niiltä vissiin oppineet tämän jalon pupujen taidon…

Vaikka en lumesta enkä talvesta yhtään tykkää, niin onhan se ihanaa kun saadaan valoa ja ympäristö on todella kaunis kun saadaan valkoista lunta maahan ja puiden oksille. Vai mitä? Oli kyllä kiva tehdä lenkki maastomakkaroiden kanssa, vai olivatko he sitten lopulta maastolumikoiria? Mene ja tiedä mutta hauskaa niillä tuntui olevan.

p.s. Mun toppahousut on vuosia sitten löytyneet ilmaisosastolta. Aivan mahtavat pöksyt.

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Meillä meni kyllä yhtä rauhallisissa merkeissä tuo myrsky viikonloppu! Uhmattiin säätä ja käytiin kaupassa su-aamuna, mutta muuten oltiin rennosti kotona.

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Teillä onkin ollut tunnelmallinen myrksy-viikonloppu. Musta tuntuu, ettei täällä Turussa edes mitään myrskyä juuri ollutkaan. Ja tuo paita on ihana 🙂

 3. petra kirjoitti:

  Me ihmeteltiin myös lähinnä vaan lumisadetta lasten käytyä nukkumaan. Meiltä peruuntui sunnuntain kirkko Valtterin takia, itsekin mietin että mahdetaanko meidän pihaa edes aurata ennen klo 10, vaan oli se aurattu kun itse heräsin joskus puoli 11 aikaan 😀 Lumi ja aurinko on kyllä ihanat yhdessä 🙂

 4. byelinpo kirjoitti:

  Me ulkoiltiin myrskyssä ja käytiin laskettelemassakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.