Hae
VillaNanna

Creator Awards 2022

Creator Awards 2022

Creator Awards 2022 nähtiin nyt ensimmäistä kertaa televisiossa. Ja tiedättekö mitä? Myös Vaikuttajamedia oli kutsuttu paikalle. Ja tietenkin halusin kokea tämän humun. Palkintoja ei tullut mutta paljon uutta kokemusta ja inspiraatiota.

Creator Awards 2022

Hävettää myöntää, mutta en juurikaan tällaisia juttuja seuraile, vaikka vaikuttajien maailmassa pikkuisena kipittelenkin. Hävettää myös se, ettei ehdokkaissa ollut kuin pari, jotka tiesin. Muut olivat minulle yhtä tuntemattomia kuin minä heille. Asiaan siis pitää tulla muutos, pitäisi hiukan katsella mitä ympärillä tapahtuu. Vai onko niin, että oma kategoriani on niin väärä? Joka tapauksessa oli kaikesta huolimatta aivan mahtavaa kokea ja nähdä miten tällaista suoraa ohjelmaa tehdään ja olla mukana siinä.

Jos et nähnyt ohjelmaa suorana eilen, niin voit katsoa ohjelman tänään Ruudusta. Voit inspiroitua ja löytää uutta mielenkiintoista seurattavaa. Kun kerran olin ihan pihalla itse tapahtumasta, niin keskityin vain olemaan meidän Vaikuttajamedialaisten seurassa, oli niin ihana nähdä toisia Vaikuttajamedialaisia ja nauttia humusta heidän kanssaan.

Gaalan avasi upea Haloo Helsinki, joka nostatti tunnelman kattoon ja toisena esiintyjänä oli mieletön Bess. Mieletön fiilis ja mahtava tunnelma kaikkinensa. Inspiroidun todella paljon juhlapuvuista sekä esiintymisistä. Tiedä vaikka kaappi täyttyisi juhlapuvuista vuoden aikana.

Seurassa ihana Meri-Maaria, äijä-äiti -blogin takaa.

Creator Awards 2022

Mitä opin itsestäni gaalassa?

Pitääkö aina jotain oppia? No, välillä. Nimittäin joskus olisi hyvä tutustua aiheeseen ja tutustua myös muihinkin vaikuttajiin kuin vain käsityöläisiin ja refashionistoihin. Toki niitä seuraa mikä itseään kiinnostaa, mutta tutustuisi suomalaisiin vaikuttajiin kunnolla, eikä olisi niin suppea. Eli siis, jos joskus taas pääsen mukaan gaalaan, niin olen paremmin valmistautunut ja muistan, etten aivastele. Onneksi en nauranut. Se vasta olisi ollut tilanne. Sen sain pidettyä kyllä sisällä. Aivastusta en. Mutta onneksi sekin tuli vasta mainoskatkolla. Eli mun lista on valmiina ensi kertaa varten, ai niin myös asuni on odottamassa kaapissa valmiina.

Asu tilanteeni oli stressaava. Tein kaavat ja ompelin testiasun valmiiksi. Muokkasin kaavan sopivammaksi ja ompelin valmiin asun taftista. Puku epäonnistui täydellisesti, joten puvun muokkaus aloitetaan piakkoin ja teen asusta ihan toisenlaisen. Tästä syystä oli pakko juosta parissa kirpparissa ja vihdoin löytyi sopivahko puku Relovesta, jalkaan sujahti Kierrätyskeskuksesta löytyneet kengät ja kädessä keikkui niin ikään Kierrätyskeskuksen laukku. Upeat korvikset löytyi viime vuonna Blondini vintage -putiikista. Meikin ja kampauksen halusin 60-lukua jäljitteleväksi, joten kipittelin Heidi Hakkaraisen pakeille Helsinki Hair salonkiin. Paikalle astuin siis sähläävänä itsenäni mukanani kierrätysajatukseni.

Vaikka olin itse ihan pihalla ja sähläilin estottomasti, niin kokemuksena tilaisuus oli ainutlaatuinen. Ei tällaista ihan joka päivä pääse kokemaan. Ja oli aivan mahtavaa tuntea se tunnelma ja kerrankin somettaa samaan aikaan kun gaala on käynnissä. Se kun ei ole aina ihan itsestään selvää, että somettaminen on ok. Kiitos kaikille, jotka olitte mukana, oli ihanaa nähdä blogikollegoita ja päästä pitkästä aikaa tekemään jotakin hyvin omasta elämästä poikkeavaa!

Creator Awards 2022

Ihanan rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voi miten kivaa että blogiryhmäsi oli kutsuttu tuonne, ja kiva nähdä kuvia. Mutta toisaalta suututtaa, ettei oma blogiryhmäni, eli 40 plus-ryhmä saanut minkäänlaista kutsua, jotain ikärasismia ehkä.

 2. Jael kirjoitti:

  Niin, ja ihan mahtava tuo gaala-asusi!

 3. Nadine G kirjoitti:

  Se on erittäin arvokasta, että sosiaalisen median luovia työläisiä on huomattu Suomessakin.
  En tiedä, millaisen asun alunperin olet suunnitellut laittaa päällesi, mutta tämä mekko sopii tilaisuuteen täydellisesti.

 4. Anne N kirjoitti:

  Mahtavaa, että tällainen gaala on olemassa ja asusi on upea! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.