Hae
VillaNanna

Vuosi 2018 tuunaten

Pimpelipompeli tuitelituitui!

Vuosi on kulunut todella nopeasti ja varsinkin syksy on ollut meikäläisellä erittäin kiireistä aikaa. Ompeluhommat ovat olleet vähän kortilla, varsinkin muuton jälkeen kun työtila katosi ja koneet joutuivat kaappiin. Siellä kaapissa koitan aina välillä saada näitä juttujani valmiiksi. Siitä huolimatta, vaikka homma on ollut hidasta niin aika paljon on valmistunut kuitenkin. Olenkin hyvin tyytyväinen tämän vuoden tuunauksiin. Muut ompelu ja neuletyöt eivät päässeet tähän postaukseen, sillä ne ovat vain muuta huvia. Tuunaus on minun terveyttä ylläpitävä asia. Se hoitaa varsinkin aivojani, jotka joutuu taistelemaan aivosumua vastaan.
Upeinta oli se hetki kun minun hullut tuunaukset nousivat lavalle Tekasin -festareilla. Kokemus oli todella upea ja kaikki muiden osallistujien työt olivat myös upeita ja taiteiljat/suunnittelijat olivat ihania. Opin paljon uutta ja näin paljon uutta. Aivan huikeaa! Tätä ei voi koskaan unohtaa, se on todella jäänyt mieliini ikuisiksi ajoiksi.
Toinen sellainen ikimuistoisin hetki liittyy myös samoihin festareihin kun minun töitä haluttiin ostaa ja yksi farkkutakki ja trikoovaatteista tehty tunika löysi uuden kodin, olin aivan äimänä. Toki minulla on ikävä tuota ihanaa farkkujen paloista tehtyä takkia mutta se pääsi todella hyvään kotiin ja minulla on taas yksi farkkutakille sopiva väli takkikaapissa. Uutta pukkaa siis jossakin vaiheessa aivan varmasti.

Omat tämän vuoden rakkaimmat tuunaukset ovat olleet:

Villakangasviitta, johon kirjailin
Farkkujen palasista tehty farkkutakki
Ruma joulupaita
Röyhelöhihainen paita
Tekstiilijätteestä tehty hame
Kelsiturkista tehty takki
Toki lemppareita on enemmänkin mutta nämä ovat ne kaikkein ihanimmat ja paljon jäi myös noita tuunauksia pois tästä postauksesta. Mutta ei haittaa. Mikä oli sinun lemppari näistä tämän vuoden tuunauksista? 

Tästä on hyvä jatkaa tämä vuosi. Ainoa iso harmi oli se, että muuton yhteydessä Lumppis-projekti on joutunut jäämään tauolle, vaikka välillä pääsen sitäkin tekemään niin uusi projekti on pakko aloittaa. Vielä en ole miettinyt uuden projektin alkua ja mitä se pitää sisällään. Yhdistänkö Lumppis- projektia tähän vai jätänkö koko projektin lojumaan myöhempään ajankohtaan…Jotenkin kiinnostaisi yrittää tehdä sellainen nopeamman aikavälin Zero Waste -projekti. Kun Lumppis -ja Läjäprojektit ovat olleet kyllä Zero Wastea mutta vähän toisella tavalla…Noh, katsotaan millaiseksi suunnitelma muodostuu. Saa myös heittää ideoita ilmaan.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille!
-Melissa-

8 kommenttia

 1. Emma // Haaveita ja hauiskaantoja kirjoitti:

  Monenmoista olet kyllä ehtinyt viime vuonna! 🙂 Olisi varmaan hauska laskea, miten paljon onkaan säästänyt tuunaamalla vaatteita eikä aina vain ostamalla uusia 🙂

 2. hannamaria kirjoitti:

  Tosi paljon kaikenlaista olet tehnyt! Ihailtavaa miten jaksat väkerrellä kaikkea 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Paljon olet ehtinyt vuodessa saada aikaan 🙂

 4. Annukka || @happyannukka kirjoitti:

  Kaikki nuo sinun tuunaukset on kyllä tosi hienoja.:)

 5. Melissa L kirjoitti:

  Toi olisi muuten aika hyvä idea, että koittaisi laskea miten säästää tällä rahaa.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kun tämä kuuluu omaan hyvinvointiin, niin tulee tehtyä kaikkea 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Oli kyllä yllätys minulle kun ajattelin, että en ole juuri mitään saanut aikaan.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *