Hae
VillaNanna

Viikonlopun randomit

Viikonlopun randomit

Viikonlopun tapahtumat meni ja viiletti ohi niin, että kuului vain huminaa korvissa. Pitkä viikko takana, yksi vapaapäivä ja se oli ihana sunnuntai. Viihdyin koko päivän pihaa laittaen. Nyt pitäisi sitten alkaa kääntää meidän kasvimaata, että päästään laittamaan viljelyt vauhtiin. Ollaan vähän myöhässä asian kanssa. Tai sitten ei.

Viikonlopun randomit

Tosiaan viikonloppu sujahti nopeasti, töitä töitä ja pihaa. Mutta oli kyllä lopulta kiva kölliä pihalla kun otiin saatu vihdoin paviljongin katos paikalleen ja myös verhot. Ihanan lämmin aurinko paahtoi koko päivän lämmittäen meidän pientä pihaa. Tänään sain jo ensimmäiset kukat laitettua pihalle. Vielä puuttuu iso määrä kukkia, mutta ne ehtii. Kukkalaatikotkin pitää vielä pestä. Jäivät lumen alle ihan vahingossa.

Odotan kesää jo kovasti, lomaa ja rentoa menoa. Sitä kaipaan ja paljon. Olen aika kovaa vauhtia tehnyt töitä vaan ja tuntuu kuin unohtuisin sinne työn maailmaan, enkä oikein osaa tulla pois sieltä. Siksi onkin hyvä koittaa katsella sinne kesään ja suunnitella mitä kaikkea silloin tulisi tehtyä. Töitä toki mutta ei kuitenkaan ihan koko kesää sentään.

Paita: Pojan vanha Leggarit: Ostettu Kaliforniasta Sukkalenkkarit: Ostettu Kaliforniasta Reppu: Itse tehty farkkujen paloista Farkkutakki: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto (tuunattu)

Minulla on visio pihalle

Joka vuosi piha näyttää toiselle mitä se oli edellisenä vuonna. Se on oikeastaan hyvä, että piha muovautuu koko ajan enemmän ja enemmän meidän näköiseksi. Tänä vuonna pojan toinen sänky hajosi ja se ollaan nyt revitty paloiksi ja joustinpatjaosat on hyödynnetty nyt niin, että yksi osa on osa aitaa, johon on ripustettu erilaisia kukkaruukkuja, toinen osa on hyödynnetty palviljongin katolle valoille ja yksi osa on vielä varastossa mutta sille ei ole vielä tullut käyttöä. Meillä on myös metritolkulla aitaa, josta pitäisi päästä eroon.

Sängyn puuosat käytetään kasvimaalle, teemme pari laatikkoa käyttäen sängyn puuosia sekä vanhoja ikkunoita. Ikkunat ovatkin maanneet muutaman vuoden etupihalla kaikkien vaivoina. Olisi toki kiva käyttää ikkunoita muuhunkin, mutta nyt tehdään näin ja mietitään sitten mitä tehdään ylimääräisille ikkunoille. Iso määrä tavaraa nurkat täynnä, pitäisi osasta nyt päästä jo eroon. Myyntiin vain mahdollisimman pian. Ehkä pitäisi pitää myyntipäivä.

Viikonlopun randomit Viikonlopun randomit

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    Kesä on jo lämpimästi tervetullut. Pitkä on ollut tää talvi ja kylmä kevät vielä päälle. Pääsisi jo terassille syömään.

  2. anonyymi kirjoitti:

    Vielä tulee ennusteiden mukaan ensi viikolla kylmät ilmat ja lunta.

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    Kylmäksi meni kelit ainakin täällä ja pihapuuhat jäivät kolean sään vuoksi.
    Mukavaa on aina suunnitella jotakin uutta kesätilaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *