Hae
VillaNanna

Vanhasta paidasta suloinen röyhelöpaita

Syksy on mennyt aika kivuttomasti siitäkin huolimatta, että kaipaan kesää ja hikisiä kelejä. Jotenkin kovasti jo odotan siitä huolimatta ruskaa, joka kiiltää auringossa. Jos syksy olisi yhtä kaunis kuin kesä oli. Tätä voi aina toivoa. Minulla useasti myös syksyn korvilla valtaa värirakkaus, joka on juuri murretut värit, olenhan syksy väreiltäni, useasti myös tietyt syksyn tuoksut ja vesisateet tuovat muistoja mieliin, toki myös jotkin vaatteet vievät nuoruuteni aikaan. 
Värit ovat suuressa osassa syksyä, omat lempivärini muuttuvat kauniin murretuiksi ja elävöittävät niin hiuksiani kuin muutenkin ryhtiäni. Siitä varsinkin huomaa, että olen väreiltäni syksy. Minulle on myös valtavan tärkeää, että tietyt värit ovat aina syksyllä mukana, vain vihreää on vaikea löytää, sitä minulle oikeaa vihreää. Mutta elän siinä toivossa, että vielä niitä ihanuuksia saan päälleni. Vihreänsävyinen kukkamekko ja paksu villaneule olisi aika hitti minulla. Ehkä vielä nekin ilmestyy kaappiin. Vihreää lankaa kun löytyy kyllä. 
Olenkin jo aikaisemmassa postauksessa kertonut, että syksyyni kuuluu kukonaskel, tweed sekä villa monella tavoin. Väreinä kaikki ihanat murretut luonnon värit. Rakkaimmat värit tälle kaudelle on aina sinapinkeltainen, terra, petrooli, turkoosi ja vihreä. Voisin pukeutua näihin väreihin ihan joka päivä. Toki kaikki muutkin syksyn värit ovat rakkaita ja tykkään käyttää niitä mutta nuo on ne lempparit. Niillä saa hyvin raikastettua myös hiusteni väriä, joka on punainen. Jos ette tienneet, niin olen luonnostani punatukkainen ja vaatteiden värit on isossa osassa siinä miten voimakkaasti punainen väri näkyy. 
Syksyllä jatkuu myös minun villitykseni, joka alkoi jo vuosi sitten, nimittäin frillapaidat. Tämä paita on tehty ilmaisoston löydöstä. Paidassa on pientä kohoraitaa ja on kokonaan kellertävä, ei valkoinen eikä luonnonvalkoinen vaan ihan kellertävä. Tykkään kovasti millaiseksi se tuli ja Kierrätyskeskuksesta ostetut housut sopii hyvin tämän paidan kanssa. Yhdistin asuun mustan bikertakin sekä jalkaan laitoin mustat nilkkurit. Tässä on nyt vähän tätä minun uutta tyyliä, hiukan enemmän aikuiseen tapaan. 
Paita: Ilmaisosasto, tuunattu
Housut: Kierrätyskeskus, 4€
Huivi: Ilmaisosasto
Takki: 10€
Nilkkurit: Kierrätyskeskus, 6€
Koru: Itse tehty
Kassi + koristeet: Itse tehty, heijastimet miehen tekemiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *