Hae
VillaNanna

Kesän paras asu – virkatut bikinit

Tämä kesä on ollut upea. Lämpöä ja auringon paistetta. Ja vaikka kuumuudesta on huonoja puoliakin niin nyt puhutaan vain hyvistä asioista. Koska on ollut pitkä kuuma ja kuiva kausi, on yksi asu ollut tänä kesänä ihan paras juttu: Virkatut bikinit. Virkattujen bikinien ohjeita löytyy varsinkin 70-lukujen neulelehdistä, on toki uusimmissakin mutta varsinkin noissa vanhoissa lehdissä. Bikineitä on myös monenlaisia. Jos virkatuilla bikineillä haluaa uida, kannattaa ommella vuori niihin myös. Itse en ui näillä, joten vuorta ei tarvita.

Bikinit ovat jo vanhat, virkkasin ne joskus 2011 ja ovat olleet siitä lähtien aina minun helle varustus, ainakin tässä kotona. Lupaan laittaa ohjeen heti esille, kun se joskus vastaan kävelee.
Miksi haluan tuoda esiin nämä vanhat bikinit? Koska nämä ovat oikeasti huikeat ja ohjeita on valtavat määrät, joten jokainen löytää omat bikinit varmasti. Olen myös vähän erilainen enkä halua muilla olevan samanlaisia uikkareita kuin minulla. Onneksi virkkaamalla voi tehdä vaikka millaisia uikkareita halutessaan. Jotkin pitsiset olisi aika mageet myös.

Tämä kesä on ollut ihan huikea monin tavoin, ollaan käyty monissa paikoissa, nautittu ihan kotona makoilusta (kuumimmat päivät) ja tietenkin muutto, joka oli minulle erittäin vaikea. Mutta näistä kaikista kerron toisessa postauksessa, jossa käydään hiukan läpi mitä kaikkea kesällä tapahtui.

Kuvan ihana hellepäivän asu:

Bikinit: itse virkatut
Shortsit: Itse ommeltu
Piknik-peitto: Itse tehty
Farkku tyynyt: Itse tehdyt
Helmikoru: Härdelli tehnyt minulle
Tällä varustuksella kehtaa mennä minne rannalle tai laiturille tahansa. Eväät vielä mukaan kylmälaukkuun ja ei muuta kuin nauttimaan elämästään ja kesästä. Silloin kun oli kesä. Nyt tarvitaankin vähän toisenlaiset vaatteet päälle, tänä aamuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *