Hae
VillaNanna

Miksi meillä on aina koirat mukana?

Miksi meillä on aina koirat mukana?

Minulta kysyttiin: Miksi meillä on aina koirat mukana joka paikassa? Minäpä kuule vastaan, että eivät ne ole ihan joka paikassa mukana. Mutta useasti ovat kyllä. Miksi haluan ottaa koirat mukaan reissuille ja retkille? Miksi ne ovat välillä myös ravintolassa mukana? Yksi iso syy on se, että joskus se nälkä sattuu reissuillakin yllättämään, enkä autoon niitä jätä. Siksipä ne ovat välillä myös ravintolassa mukana.

Miksi meillä on aina koirat mukana?

Meidän vanhempi koira on päässyt jo siihen ikään, ettei kovin pitkään enää elä. Nuppu täyttää tänä vuonna 16 vuotta. Tämä on yksi suurin syy sille miksi Nuppu ja Söpö kulkevat useasti meidän mukana. Poikkeuksena ovat ulkomaan reissut. Mutta voi olla, että tulevaisuudessa tytöt ovat mukana myös ulkomaan reissuilla. Se tosin jää nähtäväksi. Tytöt ovat myös oppineet matkustamaan meidän kanssa. Autossa on kivaa ja uudet tuoksut kiinnostaa. Tietenkin myös jos matkaamme Länsi-Suomeen haluavat meidän läheiset nähdä tyttöjä myöskin.

Välillä kesäisin saatamme piipahtaa syömässä terassilla ja tytöt ovat mukana. Eivät ne hiljaisia ole, mutta onneksi sekin on hetkittäistä, se kiukkuaminen. Emme koirien kanssa viihdy terassilla kuin sen hetken kun ollaan syöty ja poistumme aika nopeasti ruokailun jälkeen. Vatsaa voi leputella puistossakin. Talvisin tytöt ovat mukana pulkkamäessä ja välillä käykin niin, että jompi kumpi pääsee pulkkaankin. Varsinkin Söpö haluaa uudelleen laskemaan. Vauhtihirmu kun on.

Nuppu ja Söpö matkustaa

Onko koirille matkustaminen stressaavaa? Eipä se ole ollut. Hotellissa nukkuvat sen ajan kun olemme poissa ja elelevät samojen sääntöjen mukaan kuin kotonakin. Toki aina kun tulemme uuteen paikkaan, vietämme aikaa koirien kanssa ensin. Että tytöt kotiutuu paikkaan ja sen jälkeen voimme myös keskenämme lähteä tutustumaan paikkoihin. On myös ihanaa kun koirat voi ottaa mukaan esimerkiksi hotelliin.

Onko suunnitteilla seuraavaa matkaa, jossa koirat on mukana? On, kesälle. Mutta katsotaan nyt miten hommat etenee. Toki Turkuun mennään aina koirien kanssa, koska viettävät aikaa niin anoppini kanssa kuin lastenikin. Joten sinne nyt ainakin tytöt lähtee mukaan joka kerta. Mutta jos olemme matkustamassa muualle Suomessa, niin tytöt lähtevät melko varmaan mukaan tälläkin kerralla.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Suloiset hauvelit, ja kiva kun pääsevät moneen paikkaan mukaan. Nuppu on jo tosi iäkäs, onko hänellä mitään terveysongelmia? Bambia joudun nyt viemään 5 kertaa ulos , 3 sijaan, ja se on hieman stressaavaa. Jos menisin nyt jonnekin pidemmälle, joutuisin ottamaan Bambin mukaan,koska sitä ei enää voi jättää pitkäksi aikaa kotiin.

 2. Heta Rytilä kirjoitti:

  Minusta on hienoa, että nykyään nämäkin perheenjäsenet saa ottaa moneen paikkaan mukaan.

 3. missmaruzella kirjoitti:

  Niin, lemmikithän ovat perheenjäseniä – kysymyksen voisi kääntää jopa toisinpäin: miksi koirat eivät olisi joka paikassa mukana ?
  Mukavaa viikonloppua! ?

 4. Suvi H kirjoitti:

  Suloiset koirulit ? kiva että pääsevät reissuihin ja arkisiinkin menoihin mukaan.

 5. FinInTirol kirjoitti:

  Noin mukavankokoiset koirathan kulkee kätevästi mukana:) Mukana kulkiessaan ei heille tarvitse etsiä ulkoiluttajia ja pääseväthän tuoksuttelemaan uusia paikkoja sekä olemaan omassa ”laumassa”. Söpöjä veitikoita

 6. Älykodin avaimet kirjoitti:

  Ihanaa, että on hyvin käyttäytyviä lemmikkejä, jotka voi ottaa mukaan joka paikkaan. Kivempihan sitä on koko perheen voimin reissata 🙂

 7. Nadine kirjoitti:

  Olipa outo kysymys. Tottakai kairat ovat mukana joka paikassa, mihin heitä ylipäänsä voi ottaa. Myös kissani olisi ollut joka paikassa mukana. Lemmikit ovat minullekin perheenjäseniä, joita otetaan mukaan perheen menoihin.

  En minäkään usko, että matkustaminen on lemmikille stressaava. Heitä vaan pitää kouluttaa siihen. Lemmikki osaa myös ilmaista tarpeensa, jos omistaja osaa heitä kuunnella. Toki, lemmikistä pitää huolehtia vähän kun pienestä lapsesta, että matka sujuu mutkattomasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *