Hae
VillaNanna

Käsityöblogien joulukalenteri 2020

Käsityöblogien joulukalenteri 2020

Jälleen on se aika vuodesta kun käsityölogit Facebook -ryhmä tekee yhteisen joulukalenterin. Käsityöblogien joulukalenteri 2020 on tänä vuonna hiukan erilaisissa merkeissä kuin ennen. Toivotaan, että kolmen viikon rajotteista olisi hyötyä ja voisimme kaikki viettää hiukan rennompaa joulua, melkein viime vuoden kaltaista.

Käsityöblogien joulukalenteri on ollut vuodesta 2013 alkaen ja on mahtavaa nähdä miten joka vuosi tähän yhteiseen projektiin lähtee mielellään halukkaat mukaan. Itse olen ollut alusta asti mukana, mutta viime vuonna suunnittelin, että antaisin paikkani jo jollekin toiselle halukkaalle, suunnitelmaksi on vaan jäänyt, sillä olen edelleen menossa mukana avaamassa upeat luukut teidän kaikkien kanssa.

Joulukalenteri toimii niin, että joulukuussa jokaiselle ilmottauneelle on arvottu oma päivänsä, jolloin postaa oman jouluisen käsityönsä. Alla on kaikkien osallistuneiden blogien linkit. Laitan omaan blogiini, omaan päivääni jokaisen kalenteriluukun, heti kun luukku avataan, niin lisään sen omalle paikalle, omaan blogiini.

Käsityöblogien joulukalenteri 2020

Käsityöblogien joulukalenteri 2020

Tänä vuonna onkin tilanne hiukan jännittävä, sillä meillä on tämä kutsumaton ja kiukkuinen vieras edelleen läsnä ja rajotteita on laitettu. Toivotaan kuitenkin, että tästä kolmesta viikosta olisi jotakin hyötyä asian suhteen, mutta toivon myös, että tämä kalenteri toisi iloa jokaiseen kotiin nyt kun tilanne on epävakaa.

Nyt on hyvä hetki siis tutustua blogeihin, jotka ovat mukana tämän vuoden joulukalenterissa. Jokainen on omanlaisensa upea käden taitaja ja jokainen tekee omanlaista persoonallista käsityötä. Joukossa on monta taitajaa, joiden blogia olen seurannut vuosia ja monta uutta tuttavuutta. On jälleen jännä nähdä mitä kaikkea upeaa syntyy taitavissa käsissä.

 1. Katrin tilkkublogi
 2. Pikku Akan Tilkkuvakka
 3. Tilkunviilaaja
 4. Kangaskorjaamolla
 5. Punatukka ja kaksi karhua
 6. Käsin tehtyä
 7. Hääräämö
 8. Teksti ja tikki
 9. Knitgrammer
 10. Craft Candidate
 11. NurinKudin
 12. VillaNanna
 13. Värikäs kädenjälki
 14. Lumisiivet
 15. Sormustin
 16. Madam B.C
 17. Tilkkureppu
 18. Käsityökekkerit
 19. Käsintehtyä ja kaunista
 20. MaarItse
 21. Pygminkoukussa
 22. Rakkaudella Henna
 23. Rosannaofmay
 24. Craft Candidate

On mahtavaa esitellä kaikki mukaan tulleet blogit näin hetki ennen kuin ensimmäinen luukku aukeaa. Minä esittelen luukut vasta kun oma vuoroni tulee, joten kannattaa laittaa blogit seurantaan, jos haluaa aukaista kaikki luukut ajoissa.

Minusta on joka vuosi jännä osallistua tähän projektiin, vaikka useimmiten tiedän mitä haluan tehdä, niin joskus se hiukan jännittää, että miten ne omat työt otetaan vastaan. Vaikka ainahan se näin on, mutta jotenkin varsinkin silloin kun tehdään yhdessä jotakin. Ei halua tuottaa pettymystä kenellekään. Mutta samalla odottaa niin kovasti, että pääsee avaamaan seuraavan luukun. Ottaa glögin mukaansa, laittaa ikkunavalot päälle ja sukeltaa toisen käsityöläisen salaiseen maailmaan. Se on kuulkaas parasta mitä on. Tai melkein, parasta on kuitenkin se ihana tila, mikä tulee kun itse tekee ja puuhaa.

Yleensä tässä kohtaa laitan linkit kaikkiin luukkuihini, joissa olen ollut mukana, mutta vanhempia luukkuja ei ole enää, joten laitan vain ne, jotka vielä löytyy blogistani, joten tervetuloa tutustumaan minun kummalliseen joulunaikaiseen maailmaani:

2017         2018          2019

Nappaa reilusti vinkit talteen, on meinaan montaa erilaista kierrätysaiheista juttua ja yksi noista on muuten minun oma lemppari, arvaatko mikä se noista on? Saa sitä olla itseläkin jotain lemppareita, vai mitä?

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Vanhasta turkista talja kuusen alle

Glögipöydän ihanat somisteet

4 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Tämä käsityöblogien joulukalenteri tuo mukavaa yhteisöllisyyttä. Seuraan kyllä tarkasti, ideat ovat niin hyviä. Ja minullekin on kyllä jäänyt mieleen iloinen joulupaitasi.

  • villananna kirjoitti:

   Totta, ja on hienoa miten kaikki lähtee innoissaan aina mukaan tähän 😀

 2. Craft Candidate kirjoitti:

  Moikka! Minulle tuli tänä vuonna kaksi luukkua, jotta saatiin kalenteri täyteen, joten 24.12. luukku avautuu Craft Candidate -blogissa. Hyvää joulun odotusta!

  • villananna kirjoitti:

   Moikka, huomasinkin tuon mutta unohdin sitten korjata. Teen sen pikemmiten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *