Hae
VillaNanna

Vuoden luetuimmat postaukset

Vuoden luetuimmat postaukset

Koosteet aloittaa vuoden luetuimmat postaukset ja huomenna keskitytään sitten kädentaitoihin. Vuoden luetuimmissa onkin tänä vuonna tullut muutos, sillä tänä vuonna mukaan tuli muutama postaus, jotka ylitti ja tiputti muutaman vanhan. Olen aika tyytyväinen siihen miten tämä 10 parasta on tämän vuoden aikana muuttunut. Olen keränyt tiedot Google Analyticiltä sekä verrannut niitä myös WorldPressin omaan analytiikkaan. Tiedot keräsin kuitenkin Analyticin puolelta, vaikka sijoitukset olivatkin samat tällä kertaa.

Vuoden luetuimmat postaukset

Kymmenen parasta ovat nyt lähes kaikki kädentaitoihin liittyviä postauksia, josta olenkin aika iloinen. Yleensä luetuimmat ovat olleet aika sekametelisoppaa ja pitkään ollut niin, että eniten klikkauksia on saanut VillaNannan etusivu. Nyt ei onneksi näin ole, vaan vihdoin on kaikki klikkaukset johonkin tiettyyn postaukseen. Luvut ovat aika hyviä mutta ensimmäisen ja viimeisen postauksen välillä on 97 680 klikkausta. Eli tasaisempi määrä olisi paljon kivempi kuin näin suuri heitto ensimmäisen ja viimeisen välillä. Mutta tästä on hyvä jatkaa.

Millaisia vaatteita 50 -vuotiaan naisen tulisi välttää

Postaus kirjoitettiin ihan siitä syystä, että aika ajoin eri lehdet alkaa kirjoitella ohjeita meille naisille, että millaisia vaatteita tulisi käyttää eri ikäisinä tai sitten eri vuodenaikoina. Sen vuoksi päätin kirjoittaa tämän postauksen, jotta kaikki voisivat tähän samaistua ja ottaa vinkit vastaan.

Kivaa pientä askartelua jouluksi

En ymmärrä miten kyseinen postaus on päässyt toiseksi, mutta aika hillittömän määrän klikkailuja on myös tämä postaus saanut. En ole kuitenkaan tätä postausta sen enempää mainostanut kuin ensimmäisenä olevaa postausta. Olen nimittäin aika huono mainostaja. Liian laiska siihen hommaan. Mutta siinä se nyt kuitenkin keikkuu yksi uusimmista postauksistani.

Hellemekko viskoosista

On aika itsestään selvää, että minulla on kaapissa viskoosimekko, jota rakastan käyttää hellepäivänä, kun lämpötila kohoaa +30 asteeseen ja haluan tepastella pitkin kuumaa kaupunkia. Mekko on valmistettua vuosia sitten, mutta on edelleen kovassa käytössä ja mekko on myös monikäyttöinen. Jos laittaa vyön, on mekko heti aivan eri näköinen.

Reunapitsiä neulottuihin palasiin

Koskaan ei voi tietää millaisesta postauksesta pidätte, sillä jokin sellainen, joka on minulle vähän höpöhöpö ei välttämättä sitä ole teille. Näin kävi tälle postaukselle. Teidän kiinnostuksen vuoksi tämäkin postaus on nyt tässä listassa ja aika korkeilla luvuillakin vielä. Projekti oli kiva ja palaset ovat kovassa käytössä edelleen.

Neulepaita omaan makuun

Yksi lempparityö on päässyt myös mukaan tähän listaan ja tämä kyllä oikeasti lämmittää mieltäni. Paidassa on ollut kova homma ja koska malli on tehty ilman ohjeita on sen tekeminenkin ollut iso työ. Siksi jotenkin tämä on ollut kiva juttu kaikkinensa, että neule nousi tähän listalle.

Tyttären virkattu toppi

Tämö postaus on ainut postaus, joka on ollut listalla jo viime vuonna. Postaus on edelleen yksi sellainen, joka saa ihan koko ajan lisää klikkauksia, vaikka muut eivät enää niitä saa. Vaikka onkin tipahtanut hiukan, niin on silti mukana hyvin listassa. Mutta onhan tuo toppi kauniskin.

Ompelumaailman uusi lakanakerho

Keväällä ompelumaailmaan syntyi uusi lakanakerho, jota hiukan naureskelin sisäänpäin. Olinhan jo vuosia käyttänyt lakanoita omiin töihini. Tosin tässä oli se eriäväisyys, että muut osti uusia lakanoita ja teki niistä vaatteita. Minä kun ostan kierrätyksestä lakanat tai omasta kaapista ja teen niistä. Mutta itse osallistuin lakanakerhoon tällä ihanalla mekolla, joka oli myös iso juttu keväällä ja kesällä.

Tammikuun suuri käsityölehti

Mekko ja kaava, joista ei tule koskaan lemppareita. Hame on kierrätysmateriaalista tehty ja kaava taas aivan susi. Kaavaa sai muokata aika valtavasti, että sopi päälle. Tämä olikin viimeinen Käsityölehti, joka koskaan enää tulee kotiini. Peruutin lehden tilauksen myös töihin, sen tilalle tulee ihan toinen lehti. Vanhoja lehtiä käytän edelleen mielelläni, mutta uudet saavat jäädä unholaan.

Muuta tuo niin vaate on ihana

Tämä on se hetki, kun minulla paloi käpy ihan täysin siihen, että aina ei ihan ymmärretä sitä, että minä teen vaatteita ja asioita ihan itselleni ja siksi teen kaiken oman maun mukaan, en kenenkään muun maun. Muutoin niistä vaatteista tulisi ihan mitä tahansa, enkä käyttäisi niitä enää ollenkaan.

Virkattu hellemekko

Niin kuin sanoin tuossa ylmepänä, koskaan ei voi tietää teidän kiinnostuksen kohteita ja siksi olen yllättynyt siitä, ettei tämä mekko lopulta ole saanut samalla tavoin klikkauksia kuin moni muu postaus. Itse kun taas tykkäsin kovasti tästä postauksesta ja varsinkin tästä työstä. Sain kyllä huomiota osakseni somen syövereissä, mutta liitoon ei tämä missään vaiheessa lähtenyt.

Vuoden luetuimmat postaukset

Vuoden luetuimmat

Tässä vuoden luetuimmat postaukset -listassa on siis yllättävää ja vähemmän yllättävää. Yllättävää on se, miten kivasti nyt on blogin punainen lanka esillä listassa mutta ongelma tässä on myös se, että tammikuussa jostain syystä Analytics lopetti analytiikan keräämisen. Tiesin, että lukijoita kävi kun kommentteja tuli mutta se ei näkynyt taas missään. Se hiukan harmittaa. Sain homman pelittämään vasta pari viikkoa vuoden vaihteen jälkeen ja näin osan postausten kävijät eivät ole koskaan päässeet mukaan.

Mutta ollaan iloisia näistä ja ehkä ensi vuonna tilastot näyttävät taas ihan toista. Pyrkimyksenä on nyt saada blogi jälleen pyörimään kädentaitojen ympärillä. On niin paljon ollut muuta, ettei ole päässyt innostumaan ompelusta ja neuloosi on jäänyt jonnekin nurkkaan häpeämään. Pian esittelen uuden laatikkoprojektin, nimi on vielä tällä projektilla hakusessa ja tietenkin uusi ompelutilani on esittelemättä. Tosin vielä on paljon tavaraa, joka ei ole löytyänyt omaa tietä oikeaan paikkaan. Eli huone on aika kaaoksessa vielä. Mutta vähitellen kohti uutta.

Vuoden luetuimmat postaukset

Parempaa vuotta 2024 kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    On tässä listassa aika moni omakin suosikkini.
    Onnea sinulle vuoteen 2024 sekä henkilökohtaisella että ammattilaisella rintamalla!

  2. Tyylimurun Tiina kirjoitti:

    Mukavia että hyödyllisiä artikkeleita! Ei ihme, että ne löytävät lukijansa. Hieno homma! Tästä onkin hyvä jatkaa uuteen vuoteen!

  3. Mare Kinanen kirjoitti:

    Tekniikka tekee välillä temppujaan. Sama kokemus minullakin että analytics völillä unohtaa hommansa, vaikka tietää että sivuilla on liikennettä.
    Hyvää ja innostavaa vuotta 2024 sinulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *