Hae
VillaNanna

Pieniä korjauksia vaatteisiin

Joskus kun on ommellut jotain itselleen, niin se ei sitten olekkaan ihan juuri niin kuin pitäisi, niin vaatteet jää pitkäksi aikaa kaappiin nyhjöttämään, saattavat mennä jopa kiertoon jos ei pää suostu raksuttamaan ollenkaan. Näille kahdelle vaatteelle kävi juuri niin. Tein, kokeilin ja kaappiin. Paidasta tiesin jo heti mitä pitää korjata mutta korjaaminenkin joskus ottaa aikaa ja paljon. Housut taas, ne olivat tässä muuton tiimellyksessä jo kierrätykseen menossa mutta nappasin ne pois sieltä ja laitoin tuunaus pinoon. Nyt vihdoin molemmat vaatteet on korjattu ja nyt toimii molemmat.

Paidasta korjasin hihat kapeammaksi ja housut lyhensin ja nyt tykkään molemmista, minulla on joku kumma halu saada tuollaisia lyhykäisiä pöksyjä jalkaan. Pätkäsen farkkuja ja suoriahousuja samaan pituuteen. Tykkään itse valtavasti, sopii hyvin tiettyyn tyyliin hyvin. Tällä hetkellä muutenkin tyylini on hiukan muuttunut, vaikka taistelen sitä vastaan kovasti. Peter Pan- syndrooma ei ota helpottaakseen, sen vuoksi ihan kiusallani laitoin olkaimelliset rintaliivit paidan kanssa, koska mä voin laittaa ja esitellä liivien nirunaruja. Tosin ei se muutoinkaan minua haittaa vaikka nirunaruja jostain vilkkuu tai laitetaan tarkoituksella näkyviin asuun.

Paita
Housut

Vähän jännittää, kun kesän jälkeen palaa töihin, yhtään ei taas tiedä mitä tapahtuu ja millaisia ovia taas aukeaa. Blogin tahti hidastuu ja toivottavasti vihdoin saadaan asuntoa laitettua niin, että ompelukin olisi paljon helpompaa tai olisi mahdollista ommella ilman koneiden jatkuvaa siirtelyä. Kun arki kunnolla alkaa, niin on aikaa laittaa kotia kuntoon. Tällä hetkellä tämä on aika kaaoksessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *