Hae
VillaNanna

Kesäkauden ihanimmat käsityöt

Kesäkauden ihanimmat käsityöt

Kesäkauden aikana olen ommellut sekä neulonut aika vähän, mutta se vähä mitä olen tehnyt ovat olleet kovassa käytössä ja käyttö jatkuu tästä eteen päin. Minulla on tarkoitus tällä hetkellä se, että teen korjaustyöt ensin alta pois ja sen jälkeen onkin vuorossa parin syksyisen mekon ompelu. Mutta sitä ennen mennään ajassa taakse päin ja keskitytään kesäkauteen, joka minulla on tässä toukokuu-elokuu.

Kesäkauden ihanimmat käsityöt

Ihan kaikkia käsitöitä en esittele tässä postauksessa, vaan vain ne minusta kaikkein ihanimmat työt. Sinulla voi olla omat lempparisi, joten ne voit kertoa kommenttikenttään vapaasti ja voit muutoinkin olla eri mieltä kanssani. Itse lähden tässä siitä, että miltä vaate lopulta tuntuu päällä. tuliko siitä lempivaate vai jouduinko sen muokkaamaan, että se sopisi paremmin yms. Ja tietenkin mielelläni keskustelen näistä vaatteista enemmänkin.

Parhaat käsityöt top 10

Nämä kymmenen olikin helpommin sanottu kuin tehty. Vain pari työtä jäi ulkopuolelle. Näin vähän olen nyt ommellut tai neulonut. Toki virkannut olen lähes koko kevään, mutta siinä kaikki. Elättelen toiveita, että tässä pikku hiljaa pääsen taas rytmiin kiinni ja pääsen tuonne ompeluhuoneeseen puuhastelemaan. Joskus nämä tauot tekee hyvää ja alan jo tuntemaan sitä tiettyä levottomuutta, mikä minulle tulee kun en tee käsitöitä. Tällä hetkellä kuitenkin olen ottanut puikot esiin ja neulon muutamia juttuja.

Mitä suunnitelmia syksylle ja talvelle?

Minulla on aika paljon villasekoitekankaita kaapissa, jotka pitäisi talvitakeiksi luoda. Joten elän toiveissa, että saisin näitä kankaita tehtyä pois. Toinen suunnitelma liittyy kahteen mekkoon, eli kaksi eri tyyppistä mekkoa ja miten ne yhdistellään syksyyn tai talveen. Ehkä kesäkin tulee siihen mukaan, katsotaan. Myös pari kasarikaavaa olisi tarkoitus esitellä. Neuleunelmiakin löytyy jonkin verran, mutta neuleet nyt ei valmistu käden käänteessä. Pari neulekirjaa on tulossa esittelyyn ja toivottavasti saan talveksi pari neuletta myös tehtyä.

Joskus tuntuu sille, että haluaisin tehdä enemmän mitä yksi ihminen pystyy tekemään. Olisikin välillä niin kiva vaihteeksi uppoutua omiin maailmoihinsa ja ommella vain tunti, päivä, viikko toisensa jälkeen. Ompeluaika olisi kyllä niin parasta ja odotan sitä aikaa sekä inspiraatiota tällä hetkellä kovasti. Kyllä se sieltä vielä tulee, ompelumania siis.

Kesäkauden ihanimmat käsityöt

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

 1. Nora kirjoitti:

  Hienoja asuja. Laitan gtämän kommentin nyt tähänkin, kun se meni jostain syystä väärään postaukseen. Ehkä epähuomiossa laitoin.

 2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Mun lemppari oli jutun ”Inhokki paidasta lemppariksi” – paita.
  Toinen lempivaate on keltainen neule, jonka voisin ottaa käyttöön vaikka nyt.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, itse yllätyin todella miten paljon itsekin tykästyin tuohon inhokki paitaan kun sen tuunasin. Tuli hymy heti huulille.

 3. jowi kirjoitti:

  Tuo ”inhokkipaita” oli ehkä yksi lemppareistani, niin erilainen!

  Voisipa joskus vain uppoutua viikoksi inspiraation saattelemana käsitöiden pariin, se ois upeaa se.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.