Hae
VillaNanna

Muuton hässäkkää

Muutto on aina raskasta puuhaa ja varsinkin, jos on näin paljon tavaraa kuin meillä on. Voin sanoa, että huusholli on täynnä kun saadaan viimeinenkin kuorma loppu kuusta tänne. Nyt on isoimmat huonekalut tuotu ja lähes kaikki rakennettu mutta tekemistä on valtavasti vielä. Pihaa ei olla ehditty edes miettiä ja se olisi tarkoitus olla valmiina juhannukseksi…Vähän vaikuttaa huonolle.

Päätin sitten kuitenkin tulla antamaan teillekkin pientä fiilistely kuvaa muuton tiimellyksestä, vaikka ensin suunnittelin ihan muuta. Kunnon kierros asunnossa tulee myöhemmin mutta pikkuinen kurkistus tekee vain hyvää. Kuvat on kännykällä räpsitty, joten antakaa armoa siihen.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

-Melissa-


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *