Hae
VillaNanna

YouTubesta lainattua

YouTubesta lainattua

Youtubesta nappasin yhden seuraamani vlogin idean ja lähdin testailemaan sitä. Ihan samanlainen ei minun työstä tullut mutta edes sinne päin kuitenkin. Nappasin poikani rikkinäisen hupparin, sekä miehen vanhan paidan tähän muokkaukseen. Ja siis näitä vaatteita ei kumpikaan enää pidä ja koska paidoissa oli jonkun sortin reikä, ne laitettiin suoraan tuunauspinoon.

YouTubesta lainattua

Olen pidempään jo seurannut Blueprint DIY -vlogia ja useasti myös miettinyt testaavani hänen ideoitaan ja nyt tuli sopivat vaatteet tämän yhden testaamiseen. Ja itse kyllä tykkään, vaikka siitä ei nyt lopulta tullut niin pitkä kuin hänellä on. En jostain syystä ikinä kirppareiltakaan löydä kauhean pitkiä miesten paitoja, että niistä voisi tehdä mekon. Mutta tästä kyllä yritin kovasti.

Paidan tekeminen oli suhteellisen hankalaa, sillä minulla ei ole pöytää, jossa vääntää ja kääntää, vaan istun lattialla puuhastelemassa. Lattialla asento on niin vaikea, että on pakko koko ajan vaihtaa jalkojen paikkaa, mikä hankaloittaa sitten itse hommaa. Mutta sain kuin sainkin edes jotakin aikaiseksi. Samalla kun vääntelin omaa työtäni katsoin video-ohjetta ja yritin saada helman mahdollisimman samalla tavalla mitä videossa.

Video: Blueprint DIY

Oma mielipide työstä

Tosiaan olisin halunnut työstä pidemmän, että voisin vaatetta käyttää mekkona. Toki tämäkin nyt menee oikein hyvin. Enemmän tykkään vaatteesta kun halkio-osa on auki. Näin se toimii tosi hyvin leggareiden kanssa. Tai siis omasta mielestä menee näin. Kokeilu mielestäni onnistui vaatteen pituudesta huolimatta ja paita tai tunika…Minä tätä nyt haluaa pitää toimii hyvin esimerkiksi second skin -leggareiden kanssa tai nahakapöppylöiden. Ne ovat ainakin minun valintani tämän härpättimen kanssa.

Lopputulos on siis mielestäni onnistunut kaikesta huolimatta ja kokeilu oli kivaa, vaikka hivenen turhan kivuliasta. Vanha raihnainen ihminen kun konttailee pitkin lattioita, niin lopputulos on tiedossa oikein hyvin. Alun perin huppari ei sellaisenaan olisi mahtunut päälleni ja miehen padasta en muutoin vain tykännyt, mutta yhdessä ne on aika herkullinen paketti. Vaate on tarpeeksi erilainen ja niitä ei kovin montaa vastaan kävele vaikka joku teistä innostuisi tekemään omansa.

YouTubesta lainattua

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Näyttääpä varsin käytännölliseltä 🙂

 2. Mymmeli kirjoitti:

  Onpa hauska idea ja hyvin laitoit sen toteen 🙂

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Kiva idea. Ja näyttää kerrospukeutumiselta, joka on mainio juttu.

 4. Marjut kirjoitti:

  Tosi kiva idea ja lopputulos mielettömän ihana. <3

 5. Metsäntyttö kirjoitti:

  Hauska tämä idea:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.