Hae
VillaNanna

Mieheni ostaa lahjan, onnistuuko hän hemmottelussa?

Mieheni ostaa lahjan, onnistuuko hän hemmottelussa?

Mieheni haluaa hemmotella minua paljon ja monin eri tavoin. Ei siis aina osta lahjoja, vaan voi viedä minut myös metsään tai syömään tai antaa nukkua pitkään. Saan joka aamu myös kahvin sänkyyn. Mieheni ei kuitenkaan ole mikään tossukka vaan hän on sitä mieltä, että kun vaimon pitää tyytyväisenä, niin elämä on helpompaa monin tavoin…. Tiedä sitten mitä sekin tarkoittaa.

Mieheni ostaa lahjan

Pitkästä aikaa mieheni päätti ostaa minulle lahjan. Eikä kyseessä ole mikä tahansa lahja, vaan Kierrätyskeskuksen Plan B tuote, joista pidän paljon. Näitä tuotteita meiltä muutama löytyykin. Plan B on Kierrätyskeskuksen uusiotuoteiden mallisto sekä myös verstas. Mallisto on hyvin monipuolinen huonekaluista vaatteisiin. Lisää tästä linkistä.

Sain siis aivan ihanan puseron, jossa on isot ilmapallohihat ja se on tehty pöytäliinoista. Sellainen paita, jonka olisin itsekin tehnyt itselleni. Mutta tämä paita ei riittänyt. Sain myös paperitavaraa, jota tarvitsen junk journaleissa sekä ihania vanhoja kaavalehtiä. Tosin kaavalehdet kävin ihan itse läpi ja valitsin ne lehdet, jotka minua kiinnosti eniten ja joista on minulle eniten hyötyä. Olin siis jollain tavoin mukana prosessissa.

onnistuuko hän hemmottelussa?

Tämä useasti kysytään kun kerron, että saan erilaisia lahjoja mieheltäni. Mutta kyllä vain, hän onnistuu lahjoittelussa ihan joka kerta. Nappi suoritus oli nytkin. Toinen mitä kysellään paljon on, että miksi hän ostaa kierrätyksestä asioita. Esimerkiksi monet kengät, joita olen lahjaksi saanut on kaikki kirpparilta. Ja vastaus on se, että minä tykkään enemmän kierrätysjutuista kuin uusista. Toki olen juuri saanut takin, joka on ostettu uutena. Tosin tähänkin on syy miksi lopulta mies hankki uutena minulle. Mutta kerron siitä toinen kerta.

Mutta kyllä, mieheni osaa tehdä oikeanlaisia hankintoja, oikeasta paikasta ja oikean kokoisia. Ja ei, hän ei aina osta jotain, niin kuin sanoin hemmotteluun ei tarvita ostoksia. Nyt kuitenkin tällaiset ihanuudet tuli vastaan ja tietenkin hän ne otti mukaansa. Paidalekin on syynsä ja se syy selviää teille myöhemmin. Nyt on kiva askarrella ja ommella ja odottaa matkaa, jonne kohta pääsee.

Mieheni ostaa lahjan, onnistuuko hän hemmottelussa?

Mahtavaa viikonloppua kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. Nadine G kirjoitti:

  Meillä on ollut mieheni kanssa sopimus jo vuosikausi, ettemme osta toisillemme lahjoja neuvottelematta. Se juontuu ensimmäisistä yhteisestä joulusta, jolloin sain lahjaksi kasan tavaraa, josta jalkakylpy oli ainoa kelvollinen esine. Se on muuten edelleen käytössä. Loput oli hajuvesi, josta en tykännyt, ja vääränkokoisia alusvaatteita 😂. Kyllä siitäkin on huumorilla selvitty, mutta sen jälkeen meillä on tapana puhua omista lahjatoiveista ääneen ja aika suoraan. Monta lahjaa olimme ohittaneet lähtemällä matkoille merkkipäivinä. Joskus lahjoja tuli hankittu matkan varrella, ja joskus muuten vaan oli nautittu lomaa.

 2. Nora kirjoitti:

  Itse en antaisi jonkun toisen ostaa mulle esim. vaatteita, koska vois tulla väärän värinen ja väärän kokoinen ja mallinen jne. En myöskään halua lahjaksi esim. pieniä koriste-esineitä enkä erilaisia tuikkukippoja (niitä mulla jo on ja useat olen saanut joululahjaksi, poltan kyllä tuikkuja, syksyllä ja talvella useasti). Kirjat saattaa olla myös aika hankala ostettava toiselle, jos ei tarkkaan tiedä millainen kirjallisuus ja mitkä aiheet kiinnostaa tai keiden kirjailijoiden tuotanto.

  Monesti ihmiset ostaa sellaisia lahjoja toisille, jotka vastaa enemmän omaa makua kuin lahjan saajan makua. Esim. ostetaan sellaisen värisiä esineitä, joista vastaanottaja ei tykkää eikä ne edes sovi vastaanottajan sisustusmakuun, vaatteita ostettaessa ostetaan usein liian pientä tai isoa kokoa, kirjat ovat enemmän ostajan mieleen.

  Itse pyrin aina ajattelemaan lahjan saajaa ja sitä mistä hän voisi pitää, esim. värimaailma. En osta sellaista mikä ei ole esim. hänen lempiväriään tai ei ole maun mukaista. Korttejakin tehdessä ajattelen kortin saajaa (jos se on tiedossa) ja sitä mistä hän saattaisi tykätä, esim. värimaailma (jos siis tiedän mistä väreistä hän pitää).

  Lahjan ostajan pitää tuntea lahjan saaja aika hyvin, jotta voi ostaa hänelle juuri oikean kokoisia ja tyylisiä vaatteita tai vaikka tietää millaista musiikkia kuuntelee ja jos vaikka keräilee levyjä ettö minkälasia levyjä keräilee (genre, artistit/bändit) ja minkä aikakausien musiikkia, minkälaisia kirjoja lukee jne. Ja ostajan on hyvä myös kunnioittaa lahjan saajan makua eikä ostaa oman tyylisiä juttuja.

  Askartelutarvikkeet on hyvä lahja askartelijalle, esim. korttipohjat ja kirjekuoret sekä vaikka kuviopaperit.

  Sun mies osaa ostaa sulle hyvin lahjoja. Pisteet siitä hänelle.

  • villananna kirjoitti:

   Lahjan antaminen on vaikeaa, pitää todella tuntea toinen, että lahja onnistuu. Meillä ei hirmu usein lahjoja laitella mutta aina välillä kyllä. Itse lähinnä vain villasukkia tai muuta vastaavaa. Ne onnistuu myös aina 🙂

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Pusero näyttää kyllä ”ihan sinulta”!
  Meillä suuntaan ja toiseen lahjojen ostaminen ei juuri ole se juttu – minä ostan joskus vähän ilkikurisesti sellaisia lahjoja kuin uusi kylpytakki kun edellinen oli jo riepu, eikä mies saanut aikaisesti. Tai uusi reppu kuntosalireissuille, samasta syystä.
  Mutta osaltani ei haittaa, sillä mieluiten valitsen ostokseni ihan itse.

  • villananna kirjoitti:

   Totta, että pusero on kyllä ihan mun näköinen 🙂 Ei meilläkään useasti lahjoja jaella mutta välillä. Kaikki toki eivät ole edes materiaa, vaan voivat olla myös aineettomia.

 4. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  tykkään lahjojen antamisesta enemmän kuin niiden saamisesta

 5. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kuinka ihana mies ja hän selvästi tuntee sut todella hyvin, kun osaa ostaa kaikkea mieleistä. Itse en saa koskaan mitään, mennään tyyliin kauppaan ja voin valita jotain… kuinka tylsää. Olen siis kateellinen sulle 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *