Hae
VillaNanna

Toukokuussa 2017

Työ jota teen on mahtavaa, sillä voin ohjata vaikka mitä kivoja juttuja lasten kanssa. Voin hyvin ottaa mukaan kierrätyksen ja kertoa lapsille miksi kierrätys on tärkeää ja mitä kaikkea vanhoista vaatteista voi vielä tehdä kun niitä ei enää tarvita tai käytetä. Lapset ovat hyvin kiinnostuneita näistä asioista ja keskustelua riittää todella pitkäksi aikaa. Hienointa tässä on se, että lapset ymmärtävät kierrätyksen tarpeen melkein paremmin kuin aikuiset. 

Viime keväänä pidin töissä lapsille kierrätysaiheisen projektin, projektiin kuului myös hauska diy äitinepäivälahjaksi. Tämä oli lapsista super kivaa puuhaa ja tämän voi toteuttaa alakoulusta ylöspäin, minkä ikäisillä tahansa. Teimme siis t-paidasta kassin ilman ompelua ja näitä ohjeita löytyy YouTubesta monen monta. Itse tykkään paljon tästä tuunauksesta ja tein kaksi kassia itselleni ja näitä on tullut käytettyä paljon. Tehtävänä oli ensin etsiä isän vanha t-paita, jota ei enää käytetty ja tuoda se kouluun. Sen jälkeen alettiin askarrella niistä ihania kauppakasseja äideille. Ja kyllä vaan tuli iso pino mahtavia pussukoita kaikilla. Näitä kasseja on kiva tehdä!

Lapsilla on ollut hauska olla mukana minun maailmassa, sillä heitä kiinnostaa aina vaatteeni ja niiden alkuperä. Useasti ihmettelevät miten voi kirpparilta ostaa kaikki vaatteet tai miten teen vanhoista vaatteista uusia. Siitä on mahtavaa jutella lasten kanssa ja kenkäni aiheuttaa myös keskustelua, varsinkin jos ovat tuunaamiani kenkiä. On ihana nähdä miten lapset tajuavat, että itse tekemällä voi tehdä asoita mitä kaupasta ei saa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *