Hae
VillaNanna

Lauantain keveys

Lauantain keveys

Lauantain keveys oli käsin kosketeltavaa. Olin torstain ja perjantain välisen yön töissä, järjestimme nuorille kädentaitojen yön. Teimme käsitöitä koko yön ja pidimme hauskaa monin tavoin. Perjantai päivä meni minulla toipuessa ja miesväki teki muuttohommia, mutta sitten lauantaina meikäläinen päätti kokkailla ja nauttia vain seikkailuista uudella alueellamme. Mieskään ei lähtenyt pakkailuhommiin vaan keskittyi rakentamaan uutta kotia.

Lauantain keveys

Täällä on kaksi päivää pesty kovasti pyykkiä ja koitettu saada joitain tavaroita jo paikoilleen. Ongelmaa on kun uusi asunto on niin paljon pienempi kuin vanha ja kaappitilaa on todella vähän. Tänään onkin sitten tämän viikon laiskottelut otettava takaisin ja pakattava kunnolla tavaraa valmiiksi. Iso osa koitetaan tuoda tänne ja loput jäävät muuttoautoa odottamaan vanhaan asuntoon. Yläkerta pitäisi saada tyhjäksi, että kaikki vaatekaapit saadaan purettua ja yläkerta siivottua valmiiksi.

Odotan jo kovasti, että saan esiteltyä tätä uutta asuntoa teille kaikille. Valitettavasti asunto tulee täyteen tavaraa, siitä emme niin suuresti pääse eroon noin vain. Ei mahda mitään. Minulla kun on vaatteita ja käsitöihin liittyvää materiaalia paljon. Nyt vain on rakennettava useampi laatikkoprojekti, että saa materiaalia vähennettyä. Suurin ongelma on iso määrä villakankaita. Eli takkeja on alettava tekemään kovassa tohinassa.

Lauantain keveys

Makuuhuone oudossa paikassa

Meidän makuuhuone on laitettu outoon paikkaan, kun se ei mahtunut tuonne toiseen makuuhuoneeseen. Tulen kertomaan teimme myöhemmin, minne se tuli. En kerro vielä, sillä haluan esitellä makuuhuoneen erikseen kun olemme saaneet sen valmiiksi joko kokonaan tai melkein. Osa meidän tauluista on maksullisessa varastossa ja minun on pakko saada makuutilaan minun Marilyn taulut. Vaikka ne poikkeavat täysin meidän värimaailmasta.

Meille on tulossa taideseinä myöskin. Vihdoin saadaan tauluja seinille, kun vanhassa asunnossa oli lähes joka puolella ikkunat, niin ei saanut seinään oikein tauluja. Nyt saa ja paras on, että saamme rakennettua ihan kunnon taideseinä. Joudumme muutoinkin laittamaan paljon asioita juuri seinille, kun lattia on ihan täynnä. Tosin tätä se on aina ollut ennenkin. Vielä ei kuitenkaan olla päätetty miten taulut asettuu tuohon seinälle. Mutta siinä on mielenkiintoista pysähtyä katselemaan tauluja. Ehkä käymme katselemassa Kierrätyskeskuksessa lisää taidetta.

Lauantain keveys

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Minä olen jo luopunut ajatuksesta, että pieni asunto on mua varten. En osaa kerrosta tavaroitani ja tulen tosi kiukkuiseksi siitä, etten pääse siivoamaan kunnolla.

  2. Jael kirjoitti:

    Tämä nykyinen asuntoni on pienempi kuin mikä minulla oli Helsingissä,ja ensin oli vaikeaa tottua.Ihana tuo sininen lipasto💙

    • villananna kirjoitti:

      Joo, toi eteinen on tällä hetkellä mun lemppari kohta kun muualla on lattiasta kattoon joko säkkejä tai sitten laatikoita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *