Hae
VillaNanna

Pussilakanasta matkasetiksi

Pussilakanasta matkasetiksi

Tie pussilakanasta matkasetiksi alkoi ennen korona härdelliä kierrätyskeskuksesta. Halusin jotakin todella keväistä, kesäistä ja siihen ajatukseen löytyikin aivan ihanan hauska pussilakana. Tästä lakanasta sain ensin kaksi mekkoa ja tilkuista tulikin sitten kaikkea muuta. Vielä on tilkkuja jäljellä, joten jotakin hauskaa pitää niistä tehdä. Pussilakanat ovat erittäin hyvää materiaalia niin vaatteeksi kuin erilaisiksi muiksi tavaroiksi.

Jokaisella matkaajalla on omat pussukat ja kimpsukat, joihin pakkaa ne omat kosmetiikkatuotteensa. Niin myös minulla. Koska minulla on myös tilkkuprojekti käynnissä, niin pakkohan minun oli tehdä itselleni toisiinsa sopivat härpäkkeet matkalaukkuun pakattavaksi. Itselläni ainakin on muutamia asioita aina matkalla mukana ja parasta on se, että ne tekee itse. Kaikki materiaalit näissä töissä on Kierrätyskeskuksesta ja Kontista hankittuja.

 • Pussilakana
 • vetoketjut
 • koristeet (rikkinäiset korut)
 • nepparit
 • t-paitoja ilmaisosastolta

Kirppareilta on helppo löytää tarvikkeita kaikkeen askarteluun ja käsitöihin. On lankoja, ompelutarvikkeita, kaavoja ja neuleohjeita. Sekä vinot pinot kankaita ja muita tarvikkeita. Ei juurikaan tarvitse hankkia materiaalia uutena.

Pussilakanasta matkasetiksi Pussilakanasta matkasetiksi Pussilakanasta matkasetiksi Pussilakanasta matkasetiksi Pussilakanasta matkasetiksi Pussilakanasta matkasetiksi

Pussilakanasta matkasetiksi

Ennen kuin lähden tekemään tilkkuhommia, teen isot ompeluhommat ensin pois, siksi tästä pussilakanasta sain tehtyä helposti kaksi erilaista mekkoa. Sen jälkeen teen aina isommasta pienempään juttuja. Mekkojen jälkeen siis oli kaikkein järkevintä leikata kankaasta toilettipussi. Siitä oli helppo aloittaa ja siihen rakentaa ympärille kaiken minkä matkalle tarvitsee. Setistä puuttuu vielä pesupussi, jonka teen heti kun löytyy pala pitsiverhoa, josta tehdä.

Matkasettini:

 • toilettipussi
 • unimaski+kotelo
 • aurinkolasikotelo
 • hiuspanta
 • puhdistusliinat+kotelo
 • nenäliinat

Matkasetistä tuli ihanan keväinen ja se tuo matkafiiliksen pintaan. Nyt onkin se hetki kun saa hyvin rauhassa suunnitella seuraavaa matkaa ja kun tämä koronahärdelli on ohi, niin voi heti lähteä matkalle. Monene monta suunnitelmaa on jo. Monta harmitustakin on tullut kun kaksi matkaa on jouduttu nyt peruuttamaan.

Huom!

 • Pussukoiden välissä on vanuvuori, oma vanuni on vanha sijauspatjamme päälliosa. Vanu on pesty ja putsattu hyvin. Sitä voi käyttää siis mihin tahansa nyt.

Millainen on sinun matkasettisi?

Aurinkoista lauantaita kaikille!
Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanan keväinen setti 🙂

 2. Minttu / Dirty Hippies kirjoitti:

  Kekseliästä ja kivannäköisiä ?

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kiva setti. Matkoilla on hyvä olla pussukoita kosmetiikkaa varten!

  • villananna kirjoitti:

   Tuo on totta, että erilaisia pussukoita tarvitaan kun matkustellaan.

 4. Marjo kirjoitti:

  Ihanan värinen ja niin keväinen setti. Tuo pussilakana on
  varmasti tuonut aikoinaan kevään myös makuuhuoneeseen.
  Pussukoita ei koskaan ole liikaa kun lähtee reissuun 😀

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *