Hae
VillaNanna

In vai Out

In vai Out

In vai Out? Keväästä asti näitä listoja tehdään lehtien palstoilla ja niistä keskustellaan ympäri somea, miten kukin voi pukeutua tai ei. Mitkä ovat nyt in ja mitkä out? Vai pitäisikö miettiä sitä, että jokainen ihminen on aina in? Miksi ajattelen näin? Pitkälti sen vuoksi, että jokaisen oma pukeutumistyyli on niin uniikki, joten henkilö on aina ajan hengessä, pukeutui sitten miten hyvänsä. Meillä on valtava määrä eri tyylilajeja sekä näiden eri alalajeja. Näin ei voi koskaan olla poissa muodista.

Välillä on kiinnostavaa seurailla miten ihmiset pukeutuu ja napata mukaansa muutamia ideoita, joita muilla on. Sen jälkeen sukeltaa omaan kaappiin ja kaivella sieltä näihin nähtyihin ideoihin sopivia juttuja. Tosin itse käytän tällä hetkellä todella paljon Pinterestiä, jonka avulla pääsee testaamaan monia erilaisia tapoja yhdistää vaatteita.

In vai Out

Riippuen omasta tyylistä, kaapista on hyvä löytyä tiettyjä vaatteita aina. Kauluspaita, suorat housut, hame, mekko, t-paita ja farkut. Toki talvella sitten neuletta yms. Noilla pääsee jo pitkälle. Näillä on helppo alkaa kokoamaan omaa tyyliä. Aina hankkia sitä mistä pitää, ei katsoa mitä muut käskee sinun hankkia. Tästä syystä teen vaatteita itse ja etsin kirppareilta juttuja. Etsin sellaista mitä ei ole muiden päällä, muokkaan sellaiseksi, ettei muut voi kaikkea edes kopioida.

Onko olemassa oikeaa tai väärää tapaa pukeutua?

  • Ei, jokainen pukeutuu niin kuin itse tykkää, makuasioista on muutenkin aika turha keskustella. Siitä saa lopulta vain aina huonon fiiliksen.

Onko pukeutumiselle ikärajaa?

  • Ei, edelleen jokainen pukee päälleen missä tuntee olonsa hyväksi. Ja edelleen makuasioista on turha edes keskustella.

Tiettyjen alojen pukeutumissäännöt

  • Myös meillä on hiljaiset säännöt, mikä on ok ja mikä ei. Meillä on myös uniformut, joita välillä on käytettävä. Tämä ei kuitenkaan poista sitä, että oma tyyli voi silti näkyä.

Mitä tyyli minulle on?

Minulle tyyli on osa omaa identiteettiä, se on osa hyvinvointia. Vaatteiden ei tarvitse olla kalliita, vaikka haluan niiden olevan laadukkaita. Toki olen välillä ostanut kirppareilta kertakäyttömuodin vaatteitakin, mutta ne vaatteet ovat minulla olleet vuosia käytössä. Uutena en halua ostaa sellaisia, enkä juuri hanki myöskään kirppareilta. Välillä tosin löytyy niin nappi valinta, että otan sen kotiin, luki lapussa mitä hyvänsä.

Tyyli on minulle sitä leikkiä ja hassuttelua. Kaikkea voi ja saa kokeilla ja testata. Sen tietää heti kun vaatteen laittaa päälleen, että onko se oma juttu vai ei. Mutta aina kannattaa muistaa, että olet aina in, ei ole olemassa out, vaikka sitä miten paljon muotilehdet koittavat päähän tuputtaa.

Olemme aina IN!

Nautinnollista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Kiva postaus:) Ja kun olet niin taitava käsitöissä niin osaat myös luoda hyvin oman tyylisi:)

  2. Heta Rytilä kirjoitti:

    Pidän erityisen paljon näistä kuvistasi, joissa luet vanhaa kirjaa. Niin kaunista ja tyynnyttävää. Kirjaa lukeva ihminen on hieno näky.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *