Hae
VillaNanna

Pikku naisia inspiroi

Pikku naisia inspiroi

Jälleen on tehty uusi elokuva Pikku naisia ja vaikka kirja ei minun ihan suosikkeihin kuulukkaan, on tarina erittäin tuttu ja tietenkin uusi elokuva on nähtävä. Pikku naisia inspiroi minua valtavasti ja se inspiraatio ajoi minut kangaslaatikoille Eurokankaaseen, kun omassa kaapissa ei ollut mitään sopivaa. Liinavaatekaapista löytyi tosin yksi tyynyliina, jonka mieheni on sotkenut vereensä (hänellä vuotaa nenästä verta herkästi). Kaapista löytyi myös pikkuruinen lasten paita, josta sain puhdistuslappuja muutaman väsättyä.

Elokuvassa vilisee upeita asuja ja jokainen asu kuvastaa hyvin tytön luonnetta, heidän ajatuksiaan ja unelmiaan. Siksi löysin hyvin inspiraation tästä elokuvasta, tai enemminkin videoista ja teksteistä. Beth on se, joka nyt inspiroi kaikkein eniten ja vieläpä yltiöromanttisesti. Olen jo viime kesänä tehnyt vanhasta lakanasta saman tapaisen yöpuvun, joka on kovassa käytössä. Kuitenkin halusin jotakin vielä enemmän elokuvan inspiroimaa.

Pikku naisia inspiroi Pikku naisia inspiroi

Pikku naisia inspiroi

Yläosan malli on teille kaikille tuttu, minähän rakastan tätä mallia ja tästä on tehty lukematon määrä erilaisia vaatteita, tuossa sivupalkissa minun esittelykuvassa on yksi variaatio. Yöpuvun yläosa on siis napattu Burda Style 5/13 -lehdestä ja tosiaan helmaosa voi olla millainen tahansa. Hyvin monikäyttöinen siis tämä kaava. Koska pidän itse tämän tyyppisistä vaatteista, niin ymmärtää hyvin miksi teen aina vain tämän kaavan mukaan vaatteita. Housut voi tehdä lähes minkä tahansa yöpuvun housujen kaavan kanssa. Siihen minulla ei ole mitään kaavaa antaa, kun käytän jotain todella vanhaa kaavaa ja niissä ei ole mitään merkintää missään. Toiseen yöpukuun pääset tutustumaan tästä sekä sivupalkissa olevaan kesämekkoon tutustustut tästä.

Ompelin

 • Yöpuvun
 • tyynyliinasta unimaskin ja säilytyspussin
 • pesulappuja

Välillä tosiaan minulla käy niin, että minun on pakko totetuttaa jokin asia, vaikka en löytäisi tarvikkeita kierrätyksestä tai omasta kaapista. Tämä pyjama oli minulle tärkeä ja käytössä sekin on ollut nyt todella paljon. Yöpukuni on yleensä niitä vaatteita, jotka eivät sovellu arkikäyttöön enää, eikä niitä voi laittaa jakoonkaan. Siksi on kiva kun joukossa on ihan oikeita yöpukuja myöskin. Välillä on ihanaa pukeutua myös yöksi, ja silloin tuntee olonsa hyväksi ja nukkuu paremmin. Näin ainakin itseäni huijaan…

Saatko sinä inspiraatiota pukeutumiseen elokuvista?

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Satu - Tsajut kirjoitti:

  Minulla on vielä kyseinen leffa näkemättä, oli kiva nähdä miten se inspiroi sinua 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kaunis ja varmasti myös mukava päällä 🙂

 3. Kristallikimaran Minna kirjoitti:

  Suloinen asu!

 4. Mari kirjoitti:

  Onpa kiva lopputulos ja tosiaan henkii Pikku naisten fiilistä :). Itse kävin elokuvan katsomassa ja olihan se hyvä, vaikka vähän turhan pitkäksi venytetty muutamassa kohdassa.

 5. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

  Lopputulos on todella suloinen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *