Hae
VillaNanna

Hihat kuin ilmapallot

Hihat kuin ilmapallot

Tänä syksynä minun paidassani ovat hihat kuin ilmapallot, kaavana käytän siis Fibre Mood 13 lehden kaavaa. Näistä lehdistä onkin tullut minun ehdottomat suosikit. Ei vielä kuitenkaan menneet Burdan ohi, mutta ei paljon puutu.

Hihat kuin ilmapallot

Tässä kun siirsimme yhden tarvikekaapin makuuhuoneesta työhuoneeseen, kävin läpi laatikoita, mitä niihin on pakattu ja satuin löytämään ihanaa eläinkuosista neulosta. Tästä on ollut tarkoitus tehdä nähtävästi pitkä neuletakki, mutta koska neuletakkeja löytyy vinot pinot, ajattelin ommella kankaasta jälleen yhden ilmapallo hihaisen paidan. Koska itse ainakin eläinkuosista tykkään, niin nämä kaksi elementtiä kun yhdisti, niin lopputuloksena oli se, että sain uuden lempivaatteen.

Ja koska olen niin rakastunut käyttämään Fibre Mood lehden kaavoja, niin tietenkin tämäkin paita oli tehtävä sillä kaavalla. Minulla on nyt kaikkiaan kolme paitaa tällä kaavalla. Eri tavoin tehtyjä. Ja suunnitteilla on vielä yksi, hyvinkin erilainen paita mitä nämä kolme nyt ovat. Nämä ovat siis hyvin laskeutuvaa materiaalia, jotka yhdistettynä näyttää hyvin naisellisilta ja ne on helppo yhdistää erilaisten alaosien kanssa.

Kuinka monta samanlaista paitaa voi kaapissa olla?

Minä en juuri laskeskele miten paljon minulla on samaa vaatetta eri muodoissa kaapissa. Esimerkiksi vaikka lempikaavani on Burdan yksi mekko kaava ja tästä kaavasta on tehty tällä hetkellä ainakin se 16 eri versiota, toppeja, mekkoja, yöpukuja. Pelkkiä mekkoja on 12 kpl. Kaikki ovat erilaisia mutta samalla kaavalla tehtyjä. Minulla tosin ei ole olemassa samaa vaatetta erivärisenä. Haluan aina, että vaate ei näytä samalle, vaikka olisi sama malli.

Tällä paidan kaavalla olen tehnyt

Sekä nyt tämän neuleen. Odotan hetkeä kun löydän joko ilmaisosastolta tai sitten UFFin euron päiviltä materiaalit seuraavaan työhöni, joka on tällä kaavalla tehty. koska minulla on suunnitteilla muutama tuunaus villapaidoista, niin juoksentelen tuolla ilmaisosastolla koko ajan. Vielä en ole löytänyt etsimääni, joten juoksentelu jatkuu. Mutta tätä kannattaa odottaa kyllä. Jos en nyt ennen joulua saa paitaa tehtyä, niin joulun jälkeen sitten. tosin odotan kovasti, että saisin joululomaksi tehtyä paidan, jotta minulla olisi hauska asu päällä kun mennään illalliselle jouluna.

Hihat kuin ilmapallot

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. petra kirjoitti:

  Oon tainnut sanoa tämän ennenkin, mutta sun luovuus ja ompelutaito on äärettömän ihailtavia! Missä nää kuvat on otettu? näyttää kivalta paikalta 🙂
  http://www.sangynalla.fi

 2. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivalta näyttää tuo paita ja ihanassa paikassa on nämä asukuvat otettu! Minulla on kaksi samanlaista tunikaa eri kuosilla tosin ja kaksi samanlaista mekkoa eri väreissä. Johonkin malliin vaan ihastuu ja se toimii.

  • villananna kirjoitti:

   Olen sitä mieltä, että jos jostakin mallista tykkää ja se toimii päällä, niin toki voi olla eri kuosilla ja värillä sama malli.

 3. Marjut kirjoitti:

  Ihana tuo malli paidassa. Tykkään itsekin todella paljon tuollaisista paidan hihoista. <3

 4. Jasmin kirjoitti:

  Hauska otsikko! Paidan kuvio viehättää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.