Hae
VillaNanna

Suloinen koalapanta suojaamaan korvia

Suloinen koalapanta suojaamaan korvia

Rakastan erilaisia eläinaiheisia neuleita ja siksi intouduin tekemään kesän lopulla Novita nalle -langasta pantaa. Pinterestin syövereistä löytyi erilaisia inspiraatioita ja lopulta valmistui suloinen koalapanta suojaamaan korvia. Tämä on ollut mitä mainioin juttu nyt, kun pakkanen on kiristynyt ja korvat pitää saada suojaan. Käytän toki myös pipoja sekä hattuja talvisin, mutta myös erilaiset pannat on meikäläisen juttu. Niissä vain on yksi pieni ongelma, mikä liittyy juuri korviin. Ne useasti ainakin minun päässäni nousee korvien päältä ylös. Nyt kun tein erikseen korvaläpät pantaan, niin johan pysyy korvat lämpimänä.

Tuo Pinterest on sellainen paikka, että sinne uppoaa, siellä on niin paljon ideoita, joita haluaa päästä testailemaan ja pukeutumiseenkin löytyy kivoja ideoita yms. Joskus menee aika nopeasti kun alkaa etsiä joitain tiettyjä juttuja. Pinterest on meikäläisellä käytössä niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Hyvin löytyy kaikkea mitä hyödyntää työpaikalla.

Käytätkö sinä Pinterestiä ja mitä sieltä pinnaat itsellesi?

Minun pinnaukset liittyvät erilaisiin käsitöihin sekä askarteluun, mutta myös pukeutumiseen liittyviä pinnauksia teen jonkin verran. Joskus on kiva katsoa päivän asuista vinkkejä omiin juttuihin, varsinkin jos on kangistunut niihin omiin valintoihin ja tarvitaan pientä apua pääsemään uusiin sfääreihin.

Suloinen koalapanta suojaamaan korvia

Olen siis alkuperäisen idean bongannut Pinterestistä, eikä ohjetta ole ollut, olen ensin neulonut pannan, jonka jälkeen olen virkannut puoliympyrät korvien kohdalle. Koalan olen virkannut erikseen ja myös kaikki osat siihen on tehty erikseen. Korvatupsut on nalle -lankaa sekä joukossa on myös mohairia. Pikkuisen kinkkinen homma ja joutui paljon pähkäilemään miten tuon kaiken saisi fiksusti tehtyä, mutta onneksi lopputulos sitten oli hyvä ja onnistunut.

Minusta pukeutumisessa voi hyvin hupsutella erilaisilla tavoilla, tarkoitus on kuitenkin se, että vaatteet tuottaa itselle iloa. Siksi monasti onkin kiva tehdä jotakin tällaista söpöä ja hassua, mikä normaalisti laitetaan lapsen päälle, ei aikuisen. Olenkin rakastunut tämän vuoksi juuri näihin eläinaiheisiin ja koska langalla voi tehdä niin paljon kaikenlaista ihanaa, niin pakkohan se on kokeilla, vaikka ei olisi mitään ohjetta. Kunhan testailee ja kokeilee. Aina nekään kokeilut eivät onnistu niin kuin pitäisi, niin kuin yksi työni, tai oikeastaan kaksi. Mutta toinen on kovassa käytössä, vaikka ei onnistunut ja toinen on tullaan purkamaan osittain ja tekemään uudelleen.

Suloinen koalapanta suojaamaan korvia

Nautinnollista sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Yksisarvis huppuhuivi

Kettumainen panta

Kun Melissa kondomin neuloi

10 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Nyt en kyllä kestä. Minäkin haluan tällaisen <3

  2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Onpa suloinen panta, koalat on söpöjä!

  3. Henna kirjoitti:

    En kestä miten suloinen!! Ja ideana ihan 6/5 !! 🙂

  4. Diiskuneiti kirjoitti:

    APUA, siis kuinka söpö! 🙂

  5. Jane / Yhtä kuin kirjoitti:

    Eikä, tosi söpö! Mulla on Kettu lapaset, mut toi ois huippu myös.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *